Nnywellness.com

Feilsøke en Sony Cyber-skudd som ikke kan lese en minnepinne


Feilsøke en Sony Cyber-skudd som ikke kan lese en minnepinne

Memory Stick er en proprietær flash, solid state minne. Det er primært brukes til å lagre media i Sony-produkter, inkludert Sony Cyber-skudd linje av kameraer, som inkluderer pek-og-klikk type kamera og fullt utstyrt, digitale speilrefleks (DSLR) kameraer. Det er enkelt å feilsøke en Sony Cyber-shot-kameraet som ikke kan lese en minnepinne.

Instruksjoner

• Se Sonys nettsted (se nedenfor) for et kompatibilitet-diagram for å se om Sony Cyber-shot-kameraet er kompatible med Memory Stick typen du vil bruke. Det er også mange typer Memory Stick inkludert høy hastighet Memory Stick PRO, Memory Stick PRO-HG, PSP-minnekortet og Memory Stick Micro.

• Du kan formatere Memory Stick hvis Memory Stick er kompatibel med Sony Cyber-shot-kameraet. Prøv å laste ned bilder til datamaskinen du har på Memory Stick først fordi reformatering Memory Stick vil slette bildene. Du må bruke en dedikert kortleser Hvis Sony Cyber-skudd ikke kan se bildene.

• Kontroller om skrive beskytte skru på Memory Stick i "Off"-posisjon hvis du kan se bilder, men ikke ta bilder. Kontroller Memory Stick ikke er satt bakover.

• Kontroller at du ikke har overskredet kapasiteten på Memory Stick. Slette noen bilder og se om kortet ytelsen forbedres.

• Prøv en ny kompatibel Memory Stick.