Nnywellness.com

Hvordan konvertere forhåndsbetalte Cricket til vanlig


Hvordan konvertere forhåndsbetalte Cricket til vanlig

Eie en forhåndsbetalt mobiltelefon via Cricket er en av de enkleste måtene å konvertere forhåndsbetalte tjenesten til en månedlig, eller etterskudd, service. Du allerede eier telefonen og har en Cricket-konto, så du ikke trenger betale penger til å kjøpe en ny telefon eller aktivere ny tjeneste. Når du bestemmer hvilken plan du vil gå med bytte kontotype kan gjennomføres på mindre enn en dag.

Instruksjoner

• Besøk en Cricket-butikken og varsle selgeren du vil bytte fra en forhåndsbetalt konto til en månedlig eller etterskudd, konto.

• Se over portofritt planer på å avgjøre hvilken som er best for deg. Cricket tilbyr en rekke begynner med ubegrenset minutter og begrenset tekstmeldinger, ubegrensede samtaler, tekst og Internett-bruk. Bestemme hva funksjoner du trenger fra en mobiltelefon plan.

• Fortelle selgeren kontoinformasjonen. Du trenger å fortelle dem ditt navn, adresse og telefonnummer. Du har også muligheten til å fortelle salget personen de siste fire sifrene i ditt personnummer en adgangskode til kontoen.

• Betale for den første måneden av tjenesten. Dagen du bytter kontoen vil være dine månedlige lønnsdato. For eksempel hvis du betale den første måneden oktober, 15, betales den andre måneden på 15 November, og så videre.