Nnywellness.com

Forskjellene i 94H & 94T dekk


Forskjellene i 94H & 94T dekk

Kodene 94H og 94T på sideveggen av et dekk er standardisert indikatorer av belastning kapasitet og hastighet vurdering. Disse kodene tillate forbrukeren å sammenligne dekk og velge de aktuelle for en bestemt bil.

Lastekapasitet

Den "94" del av 94T og 94H dekk kodene angir lastekapasitet, som er den samme for begge typer dekk. En 94 bæreevne angir at dekk trygt kan bære en Last 1,477 pounds. Klassifiseringen er basert på personlige dekk, så fire 94T eller 94H dekk kan støtte en bil veier opptil 5,908 pounds, fullastet.

Fart ratifisere

Den T eller H delen av koden angir hastigheten vurdering av dekkene. Hastighet karakteren T angir at dekket kan trygt bli drevet opp til 118 mph. Et dekk med en H vurdering har en høyere grense - 130 mph - som betyr den kan trygt kjøres raskere enn dekket med 94T koden. Produsenter kan produsere identiske dekk modeller med ulike hastighet rangeringer. Dekk med en H fart ratifisere er ofte montert på sport eller sport sedan biler. T fart ratifisere finnes vanligvis på familie sedan eller minibusser. H-karakter dekk kan gi en fastere, mer sportslige tur og håndtering enn lignende T-karakter dekk.

Betraktninger

Bilprodusenter anbefaler erstatning dekk har minst samme lastekapasitet og hastighet vurdering som den opprinnelige utstyr dekk. Hvis den opprinnelige dekk på en bil ble vurdert på 94H, være noen erstatte et dekk med en karakter 94T oppmerksom på at erstatning dekk har en lavere hastighet rating enn den opprinnelige dekk på bilen. En 94T dekk koster vanligvis mindre enn en sammenlignbar 94H dekk, men bruker lavere rangerte dekk kan kompromittere sikkerheten til bilen.