Nnywellness.com

Bil viser i Macungie, PA


Bil viser i Macungie, PA

Macungie, Pennsylvania, er i Lehigh Valley nær Allentown. Mens dette området har sjarmen til en liten by, er det også kjent for sin bil-entusiaster. Det vert en av de største antikke bil viser i landet, og dette arrangementet tiltrekker tusenvis av biler hvert år. Vanligvis disse bil viser finner sted om sommeren og tidlig høst.

Das Awkscht Fescht

Dette er en stor antikk og klassisk bil show som finner sted hvert år, vanligvis på en fredag, lørdag og søndag i august. Arrangementet starter på 6 am for besøkende, og biler starte ankommer etter 7:30 am Arrangementet går til 10:30 fredag og lørdag kveld og til 4:30 søndag. Fyrverkeri foregå på lørdag kveld etter festivalen lukkes. Sammen med bil viser, kan du utforske et stort loppemarked og kunst og håndverk show, og loppemarkedet er åpen til skumring fredag og lørdag. Den nærmest hendelsen søndag. Bil viser tiltrekker tusenvis av antikke og klassiske biler hvert år. Fra 2010, inngangsbilletten er $7 for voksne og $2 for barn i alderen 15 og under. Du må registrere deg bilen på forhånd, og du må fylle ut et skjema for hver dag i showet.

WOTSRA

Hjul av tid Street Rod foreningen vise startet med varmt Rodders i 1977, og det tar sted hvert år i August på Macungie Memorial Park. Ifølge WOTSRA nettstedet tiltrekker denne hendelsen over 2200 kjøretøy hvert år, fra classic til street rod kjøretøy. Bilen viser funksjoner klassiske live rock and roll musikk hele helgen. WOTSRA sponsorer også cruise kveld i året, vanligvis fra April til oktober. Fra 2010 koster det $1 per bil for å delta i cruise natt.

Truck Show

De nasjonale møte antikke Truck Show og loppemarked finner sted hver juni på Macungie Memorial Park. Det ligger ved antikke lastebil Club of America. Den har levende musikk og går fra fredag til søndag. Det tiltrekker lastebiler av alle typer, inkludert Mack, beredskap, farm og standard lastebiler. Leverandører selger varer gjennom hele helgen, inkludert et loppemarked av nye og gamle elementer. Den antikke lastebil Club of America startet i 1971, og det har hovedkontor i Boyertown, Pennsylvania. Før du kan angi den antikke Truck Show, må du registrere kjøretøyet.