Nnywellness.com

Hvordan sette tilpassede hjulene på en Mini lastebil


Hjul er en av de viktigste aspektene ved alle tilpassede kjøretøy, inkludert en mini lastebil. Feil hjulene kan ødelegge en ellers flott utseende tilpasset kreasjon. Høyre hjulene kan bringe sammen alle egendefinerte berører en mini lastebil. Velge riktig sett med hjul for lastebil ikke er så vanskelig så lenge du har en ide om hva du vil i et hjul.

Instruksjoner

• Bestem hvilken størrelse av egendefinerte hjul du vil installere på lastebilen. For mini lastebiler, er større bedre hvis du ønsker litt dramatisk, men sørg for at hjulene plasseres på ditt bruksområde. Hjul og dekk butikker som Tire Rack kan vanligvis velger du riktig størrelse hjul og dekk for mini lastebil.

• Velg en hjul som utfyller din lastebil. Kanskje er det en pressbolt aluminium hjul eller blacked ut utseendet du går for, men prøv å ha en idé i tankene for stilen når du starter shopping rundt for hjul. Det er mange steder å finne tilpassede hjulene for mini lastebiler, inkludert eBay, lokale hjul og dekk butikker, auto deler butikker som Pep gutter og store nettbutikker som ytelse pluss dekk.

• Har et dekk butikk montere riktig størrelse dekk på hjul hvis du ikke bestilte hjulene og dekkene som en pakke med dekkene installert på hjulene. Løsne det lug vanskelige problemer for hjul. Plasser en knekt under aktuelle jacking poeng og heve lastebilen. Lavere på jack står på alle fire hjørner. Avslutte hjulene og sett dem til side.

• Skyv de nye hjulene på stenderne eller line opp skruehull hvis hjulene er holdt på med lug bolter i stedet for stendere og nøtter. Installer alle det lug vanskelige problemer og skru dem med en kontakt. Lavere lastebilen til bakken og finish stramme det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel i et krysset mønster produsentens anbefalte innstillingene. Test kjøre lastebilen å gjøre at det ikke er noen å gniing karosseri, chassis og hjuloppheng deler.