Nnywellness.com

Peavey SP 4G høyttalere informasjon


Peavey SP 4G høyttalere brukes i lydforsterking systemer (også kalt PA eller systemer) for live eller innspilt musikk. Høyttalerne er designet for portabel bruk, men kan også brukes i fast installasjonsinnstillingene. SP er 4G høyttalerne passive (ikke-forsterkes), krever en ekstern forsterker skal brukes, og inneholder to 15-tommers høyttaler og en høyfrekvent horn.

Konfigurasjon

Peavey SP 4G høyttaleren kan brukes som en full-rekkevidde eller bi-amped høyttaler. I sin helhet-omfang modus brukes en enkelt forsterker å skaffe strøm til alle høyttaler komponenter. I bi-amp-modus brukes en forsterker for høyttalere, med en andre forsterker for høyfrekvent Hornet. En innebygd frekvens crossover skiller lydfrekvensene, og ruter dem til de enkelte høyttalerne for optimal lyd. Konfigurere høyttaler for hele frekvensområdet eller bi-amp Koble makt forsterkeren i ønsket makt forsterkeren kontaktene på baksiden av kabinettet. Kontaktene merket for ulike konfigurasjoner.

Håndtering

Makt er evnen til en høyttaler for å tåle kraften av en forsterker. Når den brukes som en full-range høyttaler, er makt håndtering 600 watt kontinuerlig på 4 ohm. Når den brukes i en konfigurasjon for bi-amp, er lavfrekvente kraften håndtering 700 watt kontinuerlig på 4 ohm, høyfrekvent strøm håndtering er 40 watt kontinuerlig på 8 ohm. Peavey bruker en variant av RMS (root betyr torget) bestemme strømnivåene og måle sikker gjennomsnittlige opererer wattstyrke. Power forsterkere må ikke overskride effekten og ohm rangeringer av høyttaleren for å unngå skade utstyret.

Konstruksjon

Sp. 4G kabinettet er laget av 3/4-tommen plywood og er dekket med svart teppe. Plast hjørner og en metall høyttalerdeksel gir beskyttelse, mens innfelt håndtak på begge sider gir en fast holde sted for manuell transport. Kabinettet er trapesformet form, som forbedrer frekvens reproduksjon og gir ekstra skap plasseres side ved side for å danne en front-radius høyttaler matrise. Måler 49 1/4 inches høy, veier 21 1/2 inches bredt og 22 3/4 inches dypt, SP 4G 135 lbs.

Høyttaler beskyttelse

Beskyttelse kretser brukes til å hindre høyttaler skade når periodiske spenningstoppene oppstår, som høye frekvenser høyttalere er spesielt utsatt. Peavey SP 4G inneholder lyd vakt beskyttelse krets for høyfrekvent høyttaler. Kretsen fungerer som en lyd kompressor, begrense og redusere lyden når den overskrider makt over talerens kapasitet. Lyd vakt fungerer automatisk, i sin helhet-omfang og bi-amp-modus, og krever ikke brukerinnstillinger eller interaksjon. Systemet krever periodisk kontroll av interne lyspæren, som fungerer som en sikring. Pære vil blåse hvis systemet er kontinuerlig overbelastet, og vil til slutt brenne med alderen. Det er enkelt og billig erstattet med Peavey Reserve eller en vanlig #1156 automotive lyspære.

Høyttalere og frekvensområdet

Kabinettet inneholder tre høyttalere for å produsere den full rekke hørbar lyd-frekvenser. To 15-tommers Peavey 1505-8 KADT svart enker brukes på bass, og en Peavey 22XT komprimeringsdriveren brukes for lm 941 høyfrekvente Hornet. Komprimering drivere er små høyttalere koblet til en nonflexible spredning enhet kalt en horn. Horn ligner en megafon design, og hjelpe prosjektet lyd. Sp. 4G generelle frekvensområdet er 50 Hz til 17,5 kHz (lave til høye frekvenser) med en brukbar lavfrekvente grense på 39 Hz.