Nnywellness.com

Hvordan koble opp levende til en TV


Hvordan koble opp levende til en TV

Samsung levende er en mobiltelefon som har mange kraftige alternativer, for eksempel Internett surfing og streaming TV-programmer. Pulserende kan kobles til TVen så det viser bilder på telefonen, inkludert webinnhold og din listen. Trekke mot en TV er en relativt enkel prosess med en lyd-video-kabel. Kontroller at du forstår hvor å plugge i kabelen eller prosessen ikke fungerer. TVen må også ha lyd-/ videoinngang for at prosessen skal fungere.

Instruksjoner

• Trykk på "Hjem" knappen på telefonen, og trykk på meny-tasten når du er på startsiden. Finne "Settings"-knappen på menyskjermen og ta det med fingeren for å åpne innstillingsmenyen.

• Tapp alternativet "Lyd og Vis" på Innstillinger-menyen. Dra fingeren nede til høyre på skjermen for å trekke visningen ned. Trykk på "TV ut"-knappen på skjermen og trykk på "Home"-tasten på telefonen.

• Ta ut din lyd-video-kabel, som skal ha en 3,5 mm plugg på ene enden og gule, røde og hvite RCA plugger på den andre. Plugg singelen, 3,5 mm plugg på telefonen utgang.

• Koble audio / video-kabelen er gule video plugg til gul på TVen. Trykk hvit og røde audiopluggene inn tilsvarende input audiokontaktene ved gule video-inngang på TVen.

• Slå på TVen. Trykk på "Kilde"-knappen på fjernkontrollen eller TV for å endre kilden for TVEN til den vise din telefon bilde. Ser du TV i håndboken hvis du er usikker på hvordan endre kilde; metoden kan variere mellom TV merkene.

• Bruk telefonen til å vise videoer eller bilder skal vises på TVen. Kople fra kabelen når du er ferdig og gå til "Lyd og Vis"-menyen og trykk "TV ut" slå av TV skjermen.