Nnywellness.com

Wiretrekk forholdet mellom en Alternator


Dynamoer konvertere vekselstrøm direkte gjeldende oppgi bilens elektrisitetsbehov. Den elektriske strømmen som er generert av dynamoen kjører motoren, stereo og lys og andre elektriske komponenter når bilens motor er startet. Den Dynamo skivene bestemmer dynamoens hastighet.

Dynamo komponenter

En alternator består av rotoren, stator, likeretter, regulator og skivene. Den Dynamo skivene er koblet til skivene på motoren veivakselen av serpentin beltet, som, som navnet tilsier, er lang og svingete.

Wiretrekk-funksjonen

Skivene stasjoner rotoren, som spinner i magnetfelt skapt av stator. Dynamisk mellom spinning rotoren og den magnetiske stator genererer en elektrisk strøm som distribueres til motoren og lade batteriet etter tenning.

Wiretrekk forholdet

Wiretrekk-ratio refererer til størrelsen på den Veivaksel skivene delt størrelsen på Dynamo skivene, som er mindre. De fleste skivene prosenter varierer fra 2:1 til 3:1. Forholdet bestemmer hastigheten som rotoren vil slå. En høyere skivene forholdet betyr mer strøm blir generert fordi den Dynamo skivene blir raskere for alle slå av den Veivaksel skivene.