Nnywellness.com

Slik endrer du fargevalg G1


Slik endrer du fargevalg G1

T-Mobile G1 er en smarttelefon som gir brukerne en rekke moderne mobil funksjonalitet. Du kan for eksempel koble G1 til PC og synkronisere kontakter, musikk, en kalender og andre data mellom enheten og en datamaskin. Du kan også installere G1 temaer til din ved å laste dem ned til datamaskinen og overføre dem til telefonen. Temaer endre fargevalget på telefonen.

Instruksjoner

• Last ned en ønsket tema på skrivebordet. Høyreklikk på koblingen for nedlasting og velg "Lagre som". Endre plasseringen på toppen av boksen "Lagre som" til skrivebordet, og klikk "Lagre".

• Koble G1 datamaskinen med telefonens datakabel. Et varsel om ikon vises på skjermen når du kobler telefonen. Åpne "Varslingspanelet" på G1 ved å trykke og holde statuslinjen og skyve fingeren nedover. Velg "USB tilkoblet" og "Mount".

• Åpne G1 lagringen kjøre ved å dobbeltklikke "Min datamaskin" på skrivebordet og åpning kjøreturen tilsvarer telefonen.

• Høyreklikk ikonet for lastet ned temaet på datamaskinen. Velg "Cut". Klikk på G1-vinduet som du åpnet i forrige trinn. Høyreklikk og velg "Lim inn".

• Høyreklikk temaet du overført i forrige trinn. Velg "Endre" og skriv inn "update.zip." Slå av telefonen ved å holde knappen "Power". Koble telefonen fra datamaskinen.

• Slå på apparatet ved å holde både knappen "Hjem" og "Power"-knappen i flere sekunder. Trykk på "ALT" og "S"-tastene samtidig når menyen vises på skjermen. Ditt tema, som inneholder ønsket fargevalg, installeres automatisk.