Nnywellness.com

Hvordan du justerer TV for å vise widescreen med ikke HD-kanaler


Hvordan du justerer TV for å vise widescreen med ikke HD-kanaler

Nyte høy - definisjon fjernsyn er en av fordelene som kommer med en ny HDTV, men alle kanaler kringkastet ikke i HD, forlater eiendomsmegling bred-skjermen på TVen okkupert av de stygge svarte striper. Denne veiledningen vil vise deg hvordan justere TVen størrelsesforhold slik at ikke-HD kanaler bruke hele skjermen.

Instruksjoner

Justere bildet på YourTtelevision

• Slå på TVen og Still inn til en ikke-HD-kanal. Hvis du har kabel eller satellitt-tjenesten, er disse kanalene vanligvis oppført separat og lett identifiserbare fra sine HD kolleger.

• Finn "P.Size," "Bilde Zoom," "HD Zoom" eller tilsvarende knapp på TVens fjernkontroll.

• Trykk på knappen og Merk TVs skjerm som det går gjennom de ulike alternativene for TVen. TV vanligvis gjennom 4:3, 16:9, Zoom 1 og Zoom 2 og er forskjellig avhengig av merke og modell av TVen. Dette er egentlig endre størrelsesforholdet for ikke-HD kanaler.

• La TV på innstillingen for 16:9. Dette konverterer alle bilder mottatt av TV i widescreen-format hvis kanalen ikke kringkaster i HD.

Tips og advarsler

  • 4:3 forholdet var standard før widescreen-TVer ble produsert, dermed svart barer på kantene simulere den tradisjonelle TVer. Angir TV for 16:9-forholdet, kan TV for å konvertere video til widescreen-formatet som har blitt populært med HD-programmering.
  • Hvis du ser en ikke-HD-program på en HD-kanal, vil de fleste TV kringkaste programmet i 4:3-format TVen innstillingen. For å vise programmet i full widescreen, still den ikke-HD-versjonen av denne kanalen.
  • Se brukerhåndoken for å finne ut hva er den riktige knappen Bla gjennom alternativene. I noen tilfeller hende dette alternativet under "videoinnstillinger"-menyen.