Nnywellness.com

Hvordan fungerer det Nikon S60 berøringsskjermen?


Nikon CoolPix S60 er en kompakt pek og skyt digitalkamera designet for å være brukervennlig og interaktive. Sin berøringsskjerm og medfølgende pekepennen kan du navigere gjennom menyer og manipulere bilder enkelt.

Berøre

Berøringsskjermen er utformet for å bli rørt, så ikke vær sjenert. Å trykke og dra over skjermen er to viktige bevegelser. Tappe velger elementer fra menyer og utfører handlinger, og dra fingeren ene eller den andre går gjennom bildene i gjennomgangsmodus.

Pennen

Du trenger ikke å bruke fingeren hele tiden med touch-skjermen. CoolPix S60 har en pekepenn (som du skal legge ved håndleddet for sikkerhets skyld) som kan brukes i stedet for din finger. Pennen er stor når du trenger mer presisjon enn en finger kan gi, slik som når du bruker kameraet uavgjort-funksjonen, som lar deg skrive og farge over bildene.

Maling

Hvis du vil male på bilder med S60, angi avspillingsmodus og trykk på Retusjer-symbolet til venstre (det ser ut som en tavle og penn). Neste menyen, trykk på blyantikonet inn malemodus. Du kan velge mellom fire verktøy: blyant, viskelær, stamp og ramme. Bruk skrivespissen for å endre bildet. Endringene lagres som en annen fil, la originalbildet urørt.