Nnywellness.com

Hvordan å få det beste bildet på en 42-tommers LCD for PARABOLEN nettverk


Hvordan å få det beste bildet på en 42-tommers LCD for PARABOLEN nettverk

Oppnå best mulig Dish Network satellittbilde på din 42-tommers LCD er mulig selv om du har liten erfaring med drift TV eller satellitt rett utstyr. Bruker bare inkludert Dish Network mottakerboksen og kabler, kan du justere bildeskarphet gjennom kabel justeringer, menyvalg og satellitt rett retning justeringer. Ingen unike verktøy er nødvendig.

Instruksjoner

• Observere tilkoblinger mellom TVEN og din Dish Network satellite receiver. Denne rektangulære omformeren kan enten sitte på toppen av TV (som navnet antyder), eller nærliggende innen rimelig avstand for kabeltilkoblinger. Den medfølgende kompositt-kabelen brukes til å koble de to enhetene, og kabelen har to sett med tre liggende - en hvit, en rød og en gul. Kontroller at disse liggende er farge-matchet til hvit, rød og gul sammensatt portene på baksiden av TV og baksiden av Dish Network mottakeren. Ett sett med fargede utstikkerne går til sammensatte portene på TV, og den andre går til mottakerens porter.

• Sjekk koaksialkabel tilkoblingen på baksiden av mottakerboksen parabolen nettverk. Denne koaksialkabelen kommer ut av "Maur ut" porten til den faktiske Dish Network antenne og bør kjøre innenfor til parabolen nettverk mottakeren, der den trenger å være sikre i "Maur i" porten på baksiden av mottakerboksen.

• Stram koaksialkabelen innenfor "Maur i" porten hvis det synes å være noen signal problemer som resulterer i lav kvalitet resepsjonen og bildet på TVEN. Selv om koaksialkabelen er allerede koblet, kan det være nødvendig å stramme. Vri bandet på enden av kabelen til høyre for å stramme innenfor "Maur i" porten.

• Trykk på "Meny"-knappen på fjernkontrollen inkludert Dish Network, og velg "Signalmåler" liste. En ny skjermen ville popmusikk opp med denne meter, som kan brukes til å forbedre mottakskvaliteten. La assistent med Signalmåler og gå utenfor til der parabolen nettverk parabolen er montert.

• Justere i dish venstre/høyre retning som er kjent som asimut. Gjøre en liten justering, så vent å høre fra assistenten inne. Hjelperen må se Signalmåler. Noen få sekunder etter din rett justering, vil meter skjermen oppdatere og endringene du har gjort, gir en signalstyrke lesing og indikerer hvor nær du er å peke Dish Network satellitt til de riktige koordinatene. Fortsette å gjøre disse asimut justeringene som måleren foreskriver.

• Justere opp retningen av fatet, som er kjent som høyde. Utføre disse justeringene på parabolen nettverk maten på samme måte som du gjorde asimut justeringene. Fortsette å gjøre justeringer til bildet har nådd en perfekt klarhet og Signalmåler angir du har riktig rettet Dish Network satellitt til de riktige koordinatene.