Nnywellness.com

Hvordan Trace en tilbakeholdt nummer på AT&T telefoner


Selv om innringer-ID, også kjent som ringer, er en vanlig funksjon som er tilgjengelig på de fleste telefoner, finnes det flere måter som oppringere kan blokkere og holde tilbake informasjon fra deg. Igjen, vil du se "Ukjent," privat"eller"Tilbake"vises på innringer-ID skjermen. AT & T har tjenester og funksjoner som vil ikke bare tillate deg å spore disse samtalene, men også hindre oppringere i å nå uten først å identifisere seg.

Instruksjoner

• Aktivere AT & T's "kaller sporing"-funksjonen ved å trykke * 57 på telefonen. Sørg for å utnytte denne funksjonen umiddelbart etter mottak samtalen med den tilbakeholdt nummer som det vil bare fungere på siste samtalen mottas.

• Lytte til kort kunngjøringen og deretter trykke "1" spore samtalen. Vær oppmerksom på at et gratisnummer vises under avspilling. Dette nummeret kan du klage til din lokale politimyndigheter hvis ønskelig. Merk at ikke alle samtaler skal kunne spores, og du får en feilmelding hvis tilbakeholdte nummeret ikke kan spores.

• Bruke AT & T's "anonym Call avvisning" service ved å trykke "* 77" på telefonen. Når du aktiverer denne funksjonen, vil alle oppringere som tilbakeholde informasjon bli møtt med en melding om at nummeret ringes ikke godtar uidentifisert samtaler. Oppkalleren må deretter enten ring fra en telefon som publiserer nummeret eller oppheve tilbakeholdte nummeret.

• Kontakt AT & T og registrere "Personvern Manager tjenesten," som lar deg godta eller avvise innkommende samtaler. Vær oppmerksom på at en melding vil vises på telefonen som lar å ta samtalen eller sende den til en automatisk melding. Avvise et anrop med et tilbakeholdt nummer, og automatisert hilsenen vil bli sendt til oppringeren informerer å oppgi navnet sitt før samtalen går. Hvis oppringeren nekter å identifisere hans eller hennes navn eller nummer, frakobles samtalen.