Nnywellness.com

Restriksjoner på Jailbreaking en iPhone


Restriksjoner på Jailbreaking en iPhone

Jailbreaking er en prosedyre som lar en iPhone kjøre uoffisiell tredje-parti søknadene ikke godkjent av Apple. Telefonen kan bruke ellers blokkerte funksjoner og tilpasses grundigere men jailbreaking innebærer risiko.

Lovligheten

Til tross for Apples hevder at jailbreaking bryter opphavsrett, den amerikanske regjeringen avgjort at jailbreaking en iPhone er lovlig. Apple fortsatt prøver å hindre at brukerne jailbreaking sin iPhone med firmware-oppdateringer som begrenser telefonens funksjonalitet til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

Garanti

Jailbreaking en iPhone tomrom produsentens garanti. Hvis telefonen er jailbroken og blir skadet eller feil, vil Apple ikke erstatte den.

Malware

Restriksjoner Apple steder på iPhone også fungere som sikkerhet for å hindre farlige programmer kjører. Tidligere har hackere utnyttet sikkerhetshull i jailbroken iPhones kjøre malware og få personlige data.

Ustabilitet

Uautorisert tredjeparts applikasjoner kan inneholde feil fordi de ikke er alltid iherdig testet. Disse feilene kan føre til telefonen kjører sakte. Feil kan selv "murstein" iPhone og forhindre arbeider på alle.