Nnywellness.com

Hvordan installere en Xterra problemer


Hvis du ønsker å taue en tilhenger med din Nissan Xterra, installere en trailer knirkefritt. Disse uhell bolt til fabrikken rammen og inkluderer en mottaker. Mottakeren tar en trailer ball, som lar deg montere en campingvogn å SUV. Installasjon av problemer bør ta under en time og krever grunnleggende håndverktøy.

Instruksjoner

• Fjerne det gnist trette fra under Xterra ved hjelp av verktøyene i lager reservehjul kit. Finn de tre hullene på baksiden av passasjer side rammen skinne av støtfanger.

• Plass en flat tallerken med tre hull i det inkludert med Hengerfeste kit på innsiden av passasjer side rammen skinnen så hullene i platen justere med hull i rammen. Slipp vogn bolter inkludert med kit til plate og ramme jernbane så gjengede endene er utsatt og peker mot bakken. Gjenta dette for førersiden.

• Unbolt førerens side eksos rør fra rammen ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og socket.

• Løft opphenget på rammen skinnene slik vogn bolter du installert i trinn 2 gå gjennom opphenget. Løst Installer nøtter på vogn bolter for hånd. Snurp dem på plass ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og kontakten og koble eksos slangen med ratchet.