Nnywellness.com

Hvordan endre varmeapparatet kjernen på en 1999 Chevrolet Blazer


Hvordan endre varmeapparatet kjernen på en 1999 Chevrolet Blazer

Varmeren kjernen i en 1999 Chevrolet Blazer ligger i dashbordet og er utformet for å gi førerhuset av kjøretøyet med varm luft. Varmeren kjernen tar luften som ble varmet av Blazers kjølesystemet og leder det gjennom dash vents. Over tid, vil varmeapparatet kjernen bli fylt med rusk. Dette kan forårsake lekkasjer eller outright feil, så erstatte varmeapparatet kjernen så snart det begynner å vise tegn på feil er en god idé.

Instruksjoner

• Parkere Blazer på en plan overflate og sett på parkeringsbremsen. Åpne Shack og koble negative batterikabelen.

• Slå de to skruene på undersiden av dashbordet panelet mot klokken. Fjern bolten på dashbordet høre instrumentet klyngen med en socket skiftenøkkel. Trekk ut på instrumentpanelet å fjerne den. Koble til strømnettet på baksiden av panelet, og angi panelet til side.

• Koble radioen fra sin montering sele ved å fjerne de fire skruene som holder den på plass med en socket skiftenøkkel. Koble de elektriske kontaktene i ryggen, og skyv radioen fremover for å fjerne den.

• Fjerne seks skruene som holder oversikten på plass. Bolter finnes mellom frontruten og brannmuren på blazeren. Trekke frem på dashbordet å gjøre ansetter selen tilgjengelig. Koble ledningsnettet, og deretter fjerne tankestreken.

• Fjerne radiator cap å løslate press på kjølesystemet. Sted drypp kokekaret under bunnen radiatoren plugg. Fjerne bunnen radiator pluggen og la kjølevæsken renne i pannen.

• Løsne slangeklemmer på varmeapparatet kjernen i øverst til venstre i motoren bukten. Løsne slangeklemmer med en skrutrekker til de skli av slangene koble slangene.

• Fjerne to boltene som holder varmeapparatet kjernen til montere med en socket skiftenøkkel. Trekk varmeapparatet kjernen mot frontruten å fjerne det helt.

• Plassere den nye Varmeapparat kjernen i fjellet og boltene med en socket skiftenøkkel. Montere alt i omvendt rekkefølge.

• Erstatt radiator pluggen og stram den ned for hånd. Fyll radiator med en blanding av halv kjølevæske og halvparten vann. Fest negative batterikabelen. Start Blazer og la det kjøre i noen minutter med varmeapparatet på høy. Kontroller for lekkasje. Fylle radiatoren igjen, sette radiator cap igjen og lukke panseret.