Nnywellness.com

Feilsøke det elektriske systemet i en Ford Mustang


Massevis av menn og ganske noen kvinner har et kjærlighetsforhold med Ford Mustang. Denne skarpe sport bil har vært en av Fords beste selgere i mange år, med en god etterspørsel etter brukte biler også. Gjenopprette en klassisk Mustang er en overgangsrite for mange. Men bør all inneholde det elektriske systemet.

Instruksjoner

• Tror bedriftssikkerhet når du gjenoppretter en gammel Mustang. Gamle ledninger isolasjon vokser tørr med alderen, fører til sprekker som utsett ledningen og forårsake en elektrisk brann. Erstatte gamle ledninger om den krever det eller ikke. Mange eiere gå med ettermarkedet systemer. Hvis bilen ikke er den gamle, sjekk ledninger for skjørhet eller sprekker.

• Sjekk tilkoblinger for korrosjon, som kan føre til elektrisk system feil eller branner. Hvis det ikke er mye, ren tilkoblinger og holder kategorier for sikringer med ledning penselen og behandling med WD-40. Hvis dette ikke blir bedre ting, erstatte kontaktene.

• Finne ledninger steder der bilen vibrasjoner forårsake ledningene mot andre komponenter. Pakk chafed områder med elektriske tape for å beskytte selen mot svake punkter.

• Erstatt bytter på høy amp komponenter som kjørelys og blinklys kompressor clutcher når kontakter mislykkes. Ford har en historie med frontlykter opplever en strømbryter feil, og du ønsker ikke å miste din lys mens du kjører om natten. Hvis du ser røyk kommer fra rattstammen, har din blinklys bryteren kort-kortsluttet. Både frontlys og blinklys svitsjer kan forårsake andre elektriske systemproblemer også.

• Utveksle gamle Ford Mustang elektroteknikk seler med nye. Ford gjør det enkelt med en elektrisk system hvor alt kobles sammen, liksom som en datamaskin er plug and play komponenter. Få riktig schematics, ta et bilde eller tegner et diagram av det gamle systemet slik at du vet hvor alt går før du kobler fra og fjerne ting.

• Se etter en løsning for ikke-prosjekttid målere ved å sjekke spenningsregulator for et pulserende signal eller 12 volt. Et annet problem du finner i Mustangs er målere som kort ut når ikke sentrert i metall klyngen boliger.

• Installere mini-kretser for spesielle komponenter etter behov. Du ønsker ikke at fantastisk lyd system å sette resten av elektriske systemet utsatt.

Tips og advarsler

  • Classic Mustangs som har blitt babied, spesielt med begrenset eksponering for elementene, må ikke mye av det elektriske systemet erstattet.