Nnywellness.com

Hvordan tilpasningsdyktige frontlykter arbeid


Adaptive frontlykter har elektriske motorer som automatisk sving lysene i retning av veien, i stedet for skinner rett fram som konvensjonelle frontlykter, ifølge nettstedet BMW.com. Motorene reagerer sensorer som oppdager kurver i veien.

Sikkerhet

Adaptive frontlysene er en sikkerhetsfunksjon som gir bedre og raskere visning av veien fremover som driveren blir bilen. Dette reduserer også sjansen for frontlyktene vil blind drivere kommer i motsatt retning.

Sensorer

Sensorer som guide frontlyktene måle graden av rotasjon, fart og rattvinkelen riktig justere retning av lysene. I tillegg inneholder adaptive systemet disse funksjonene, som lyse områder på siden. Dette bidrar i parkering og skarpere svinger. Som bilen svinger, kurvekjøring lyset på den siden kommer og deretter slukkes når bilen er fullført på turn. Begge kurvekjøring lyser når bilen sikkerhetskopierer.

Flere fakta

Adaptive frontlys systemet opererer som bilen går fremover. Frontlyktene slå ikke når bilen er i ro, selv om dekkene er slått. Dette sikrer at motgående drivere ikke er blinde.