Nnywellness.com

Beskrivelse av en Alkalisk Akkumulator


Beskrivelse av en Alkalisk Akkumulator

Alkaliske batterier ble introdusert i 1970, gir en forbedret tørr celle bedre effektivitet sammenlignet med karbon sink eller sink klorid batterier, som har eksistert mye lenger. Alkaliske batterier har alkaliske elektrolytt kjemi, mens sink-karbon-batterier har Sure elektrolytt kjemi. Alkaliske batterier kan lagres i to år i romtemperatur, mister bare 10 prosent kapasitet. Etter fire år med lagring mister de bare 20 prosent lagringskapasitet.

Konstruksjon

Alkaliske batteriet inneholder en elektrokjemisk system består av en anode laget av en gelled blanding av amalgamated sink pulver og kaliumhydroksid elektrolytt. Katoden er laget av en blanding av høy renhetsgrad elektrolytisk mangan karbondioksid og karbon. Karbon legges for økt ledeevne. En indre stål beholder inneholder en messing metallplater anode samler, som fungerer som katoden. Treveis elektrokjemisk reaksjon finner sted mellom ledende carbon matrix katoden, store flater amalgamated sink og ledende elektrolytt-løsning.

Holdbarhet

Alkaliske batterier tilbyr større lagringskapasitet, lengre holdbarhet og bedre performnace i både lave og høye temperaturer, inkludert minusgrader. Alkaliske elektrolytt design forhindrer spenning slippe under lagring og tillater lengre lagringskapasitet enn sink klorid batterier. Det er også langt mindre lekkasje risikoen med alkaliske batterier, og fordi innholdet ikke er Sure, lekkasje ikke skade omkringliggende materialer.

Typer og størrelser

Alkaliske batterier kommer vanligvis i AAA, AA, C, D og 9 volts størrelser, og på grunn av alkaliske batteriet ikke ha en karbon rod katoden, de kan gjøres mye mindre. Mindre enheter er tilgjengelige i ikke-standard størrelser for spesialiserte bruker. Alkaliske batterier er vanligvis disponibel men oppladbare, alkaliske batterier er tilgjengelige. Hvilken oppladbare miste lagringskapasitet hver gang de er ladet, så de ikke er et populært valg for oppladbare batterier.

Bruker

Vanlige alkaliske batterier er bra for generell bruk, og de er rimelig billig å kjøpe, men de fungerer ikke godt i høyt strømforbruk enheter som digitalkameraer. Alkaliske batterier er anbefalt for bruk i fjernkontroller, leker, lommelykter og klokker. Det er høyt strømforbruk alkaliske batterier som er spesielt utformet for digitale kameraer, men de er dyrere.

Disposisjon

Alkaliske batterier er ikke lett å gjenvinne, og fordi de er laget av ikke-giftige materialer, de kan trygt avhendes uten å skade miljøet.