Nnywellness.com

Feilsøke en Sony Bravia XBR-serien KDL-46XBR2 46 tommers 1080P LCD HDTV


Feilsøke en Sony Bravia XBR-serien KDL-46XBR2 46 tommers 1080P LCD HDTV

Sony Bravia XBR-serien KDL-46XBR2 46-tommers LCD HDTV funksjoner 1, 920 x 1, 080 skjermoppløsning som kan produsere høy oppløsning når du arbeider riktig. Et felles sett med problemer kan beskjære opp, skjønt, som enten svekke eller kan helt deaktivere noen av BRAVIAs funksjoner. Med ingen spesielle base kunnskap og ingen unike verktøy, men kan du feilsøke og reparere Sony high definition TV.

Instruksjoner

• Sjekk strømkontakten. Bravia har en strømledning som går ut av baksiden av TVEN. Sikre det er tett koblet til en nærliggende stikkontakt. Hvis den er koblet til et grenuttak, sjekk grenuttakets forbindelse med stikkontakten, også.

• Kontroller at tilkoblingen hvis TVEN har mistet lyd eller video utgang. Hvis du bruker en HDMI-kabel for video tilkoblingen, sikre at rektangulære, svart HDMI pluggen har en ende koblet til rektangulær porten på baksiden av TVEN, og at den andre enden er koblet til samme "HDMI"-porten på baksiden av din kabel eller satellitt-receiver. Hvis du bruker en component-kabel i stedet, se seks totalt pluggene, bestående av en rød, ett grønt og ett blått, på hver av de kabelender. Undersøkelsen samsvarende røde, grønne og blå komponent portene både på baksiden av TV og baksiden av boksen kabel eller satellitt. Kontroller kabelender og sørge for at de er koblet til portene på tilsvarende farge.

• Se over lyd tilkoblingen hvis lyden er fortsatt ute. Lyd tilkoblingen skal etableres ved hjelp av en egen kabel ligner på komponentkabel, bortsett fra denne har bare en rød og en hvit plugg på hver ende (for en totalt fire plugger). Det vil være tilsvarende røde og hvite audio utganger på baksiden av begge enhetene. Kontroller tilkoblingene hensiktsmessig, sikre du ikke bland hvite og røde plugger og porter.

• Bytt video input valget hvis tilkoblingene er lyd, men du fremdeles ikke får lyd eller video. Det vil være en "Input"-knappen på Bravia selv og på fjernkontrollen. Trykk denne "Input"-knappen flere ganger til du har syklet gjennom alle tilgjengelige innganger. Til slutt du lander på en tilordnet din kabel/satellitt-boksen, og programmering vil bli gjenopprettet. Problemet skyldes bare at en feil inngang er valgt, for eksempel en tilordnet en DVD-spiller.

• Sjekk rundt TV andre elektronikk i nærheten hvis det synes å være Vis feil på TV-skjermen. Disse feilene kan omfatte, men er ikke begrenset til, blødning og "ghosting", som oppstår når bildene synes å doble opp over hverandre. Disse problemene skyldes vanligvis high-powered elektronikk som er for nær din Bravia, for eksempel datamaskiner. Flytt disse elementene til en annen å bøte skjerm-problemer.