Nnywellness.com

Hvordan bruke Nylon stropper for Camper Tie-Downs


Nylon er en vanlig type tie-down brukes til å sikre camperne andre mens et kjøretøy er underveis. Nylon remmen kommer med to stål kroker og en ratchet eller klemme system det innrømmer du å stramme stroppen betydelig, holder campingvogn godt sikret til lastebilen sengen som du har montert den. Nylon stropper hindre campingvogn fra sprette av lastebilen sengen over støt og glir ut av lastebilen under akselerasjon.

Instruksjoner

• Koble ikke-ratchet slutten av nylon stroppen på fremre kroken på venstre eller høyre side av campingvogn. Koble ratchet siden kroken til lastebil seng kroken vedlegg punkt. Skralle ned på remmen til den er litt stramt - nok så det vil være i posisjon for tiden.

• Koble hvert hjørne av campingvogn til lastebilen sengen på samme måte som beskrevet i trinn 1, skralle ned.

• Stram alle fire stropper i gradvis tettere intervaller til nylon stroppene er stiv med spenning. Tie av den løse enden av nylon stropp (delen matet gjennom ratchet) til lastebil eller skralle. Hvor slips er ikke viktig; fremfor alt, ta vare for å forhindre overflødig stroppen fra whipping rundt i vinden eller bli tangenter inne hjulene på lastebilen.