Nnywellness.com

Hvordan mobiltelefon fungerer


Hvordan mobiltelefon fungerer

Celle tårnene

Mobiltelefoner er basert rundt oppfinnelsen av mobiltelefon tårnet, som sender og mottakere radiosignalene over en viss radius, vanligvis rundt 10 til 15 kvadrat miles. Disse tårnene er satt i trekanten plattformer utformet for å inneholde mottakere (og radioutstyr) mot i tre primære retninger, med rom mellom for sekundære mottakere mellom primære enhetene. Mobiltelefon tårnene har flere plattformer for flere mobiltelefon dekning tilbydere som bruker dem.. Hvert firma bruker sitt eget utstyr og teknologi på egen egen plattformer.Disse tårn ordnet i et rutenett over Dekningsområder, spesielt tett befolket byer hvor full mobiltelefon dekning er viktig. Hvor størrelsesorden ett tårn slutter, er en tårnet bygget for å dekke det tomme rommet, med en liten overlapping å sikre klarhet. Celle tower kart beskriver ofte disse tårnene i et rutenett av sekskantede figurer, ett tårn i midten av hver sekskant, sammen dekker et stort område av rommet. Dette rutenettet tårn "celler" er hvordan mobiltelefon fikk sitt navn.

Mobiltelefoner

Selve telefonen er en svært avansert radioen kan sende og motta radio-overføring fra mobiltelefon tårnene. Telefonen og tårnene har muligheten til å bytte overføring fra ett tårn til en annen, som er hva tillater mobiltelefoner å flytte mens du snakker. Når en bruker flytter utenfor området for ett tårn, er signalet stoppet og plukket opp igjen av neste tårnet i en prosess som tar bare et sekund. På denne måten en mobiltelefon bruker kan bla gjennom hele dekning rutenettet uten å miste samtalen, før du bruker fremgangsmåten utenfor dekningsområdet, da mobiltelefonen må "piggyback" på andre leverandører eller tårnene de ikke har betalt å bruke, som resulterer i sentrale avgifter.

Frekvenser

Tårn som brukes av en bestemt bruker og er ikke vital informasjon for mobiltelefon leverandører, fordi de bare kan bruke et visst antall radiofrekvenser. I begynnelsen fikk leverandører bare 832 frekvenser, 790 som kan brukes for stemme telefonsamtalene. Hver samtale må to samtidige frekvenser, en for sending av stemme og en for å motta stemme, som sterkt begrenset antall brukere som kan bruke nettverket samtidig.I dag bruker mobiltelefoner analog-til-digital omformere for å lindre problemet. Analoge signaler konverteres til digital informasjon som spredt i små biter over en bred rekke frekvenser og deretter satt sammen av telefonen til en analog radio bølge som leses som lyd. Dette tillater å "stable" telefonsamtaler i en rekke måter å øke effektiviteten og deres evne til å vert mange samtaler samtidig.