Nnywellness.com

Hvordan lage en midt-konsollen for en Chevy lastebil


Hvordan lage en midt-konsollen for en Chevy lastebil

Center konsoller er ikke inkludert når du kjøper en Chevy lastebil, men det ikke betyr at en ikke kan brukes. Kjøpe en produsert konsollen vil ikke sikre at den får plass i den begrensede plassen i førerhuset. Opprette en egendefinert konsoll for bestemte Chevy lastebil vil sikrer nøyaktig tilpasning og gi ønsket egendefinert utseende. Hele prosessen krever ikke noen spesielle kunnskaper eller verktøyene for å fullføre. Egendefinerte midtkonsollen for en Chevy lastebil kan installeres i omtrent fem timer.

Instruksjoner

• Måle hvor du ønsker å plassere en konsoll med et målebånd. Mål ønsket høyde og bredde på konsollen.

• Skjær en passende mengde papp passer disse målingene. Tape bitene sammen for å lage figuren. Dette fungerer som en prøve konsoll slik det passer. Klipp ikke ut koppholdere eller andre hull i boksen - det er ikke nødvendig. Dette er bare ment å avgjøre formen og størrelsen på konsollen.

• Plass papp figuren i posisjon inne Chevy lastebil. Sikre det passer sikkert på plass. Gjøre justeringer hvis nødvendig.

• Tegn figurene de ønskede koppholdere og andre åpninger i papp. Demonter papp figuren. Kuttet åpningene retning trukket.

• Spore hvert stykke papp ut på et stykke ½-tommen plywood. Spor alle åpninger på kryssfiner. Kutt veden sirkelsag og puslespill. For sirkler inne som må kuttes, kan du bruke en drill for å lage et hull for å sette inn stikksag i.

• Skjær toppen av koppen av for å gjøre koppen bare to inches tall. Måle nye rim og sikre det vil dekke hele hullet av koppen innehaver. Bruke varmt lim på toppen av en plastkopp. Trykk koppen til åpningen av koppen innehaver. Dette vil opprette figuren for koppen innehaver. Gjenta for hver ekstra koppholder.

• Samle bitene sammen på samme måte som papp versjon. Legge dem med etterbehandling negler. Dette er små negler som gir strukturell støtte, men vil holde konsollen sammen til glassfiber er brukt. Slett hindrer tre deler.

• Dekke hele strukturen med glassfiber fleece. Stift fleece på plass. Kuttet fleece etter behov. Kontroller at alle fleece er legging og glatte. Åpne områder som ikke har noen tre støtte trekke fleece stram. Bobler i fleece vises etter glassfiber er brukt. Bruke varmt lim til små innenfor områder som koppholdere, trykk fleece i limet. Kontroller at fleece ligger flatt og flush.

• Bland glassfiber etter anvisningen på produksjon. Blandingen blir litt tykkere enn maling. Bruke glassfiber fleece med en maling pensel. Fleece vil slikke glassfiber blanding. Bruke en sjenerøs mengde glassfiber. Når blandingen tørker forårsaker det til fleece å stivne. La konsollen tørke i ca to timer.

• Touch konsollen hvis blandingen er rock hard, starte sliping med 120-korn sand papir. Glassfiber blanding vil være generelt glatt, og trenger bare en lett sliping i enkelte områder.

• Maling glassfiber etterfulgt hvis ønskelig, med et lag med primer, deretter to strøk med maling, av et lag med klart dekkhårene maling.

Tips og advarsler

  • Lokk til åpninger kan gjøres etter samme fremgangsmåte. Fest ferdig lokket til konsollen med hengsler.