Nnywellness.com

Samsung Tocco Tips


Samsung F480 Tocco er mobiltelefon med touchscreen-teknologi. Men det er liten i størrelse, omtrent på størrelse med kredittkort, er Tocco lastet med funksjoner. Tocco har en 2.8-tommen LCD skjermen og et 5 megapikselkamera og videokamera for høy kvalitet bilder og videoer. I tillegg til Tocco kan brukes som et musikk- og videospiller og har Internett-tilkobling.

Frakoblet profil

Det er noen steder hvor bruk av mobiltelefoner er forbudt. Fordi Tocco inneholder mer funksjonalitet enn bare en mobiltelefon, kan du bruke noen av de ekstra funksjonene i områder der mobiltelefoner ikke er tillatt, slik som på fly eller sykehus. I slike tilfeller, bytte telefonen til "Frakoblet profil" slik at du er koblet fra alle nettverk. Ta din Tocco frakoblet, trykk "Meny" på skjermen og velg gear symbol, "Telefonen profiler" og "Offline".

Flytte Widgets til hovedskjermen

Tocco gir flere programmer, eller widgets, for brukere. Widgets som er installert på telefonen omfatter en analog klokke, en bursdag liste, spill og en musikkspiller, blant mange andre. Når du først bruker telefonen, er widgets alle plassert i verktøylinjen og åpnes ved å trykke på pilen nederst til venstre på skjermen. Du kan flytte noen av widgets til hovedskjermbildet for enklere tilgang. Hvis du vil flytte en widget, åpne verktøylinjen. Berør og dra widget du vil flytte fra verktøylinjen til hovedskjermbildet. Når det, kan du flytte ikonet widget hvor som helst på skjermen for enklere tilgang.

Stemmeopptaker

En av de mest nyttige programmene på Tocco er voice recorder. Voice recorder lar deg spille inn og spille av taleopptak. Hvis du har en travel dag og trenger å registrere en "Å gjøre"-liste, eller hvis du kommer til supermarkedet og ikke vil glemme elementer, bruker taleopptaker for å lage en påminnelse for deg. For å spille inn et talenotat, trykk "Meny," puslespillet stykke symbol og "Voice Recorder." Når du er klar til å spille inn, trykk på den røde prikken på skjermen. Snakker inn i mikrofonen til posten notatet, og trykk den svarte firkanten å stoppe innspillingen når du er ferdig. Opptaket lagres automatisk til telefonen.

Når du skal spille av innspillingen, trykk "Meny," puslespillet stykke symbolet, "Taleopptaker," "Alternativer" og "Min taleklipp." Velg filen og trykk på "Play"-knappen for å lytte til opptaket.