Nnywellness.com

Hvordan bytter jeg en drivstoff linje på en 1990 Dodge Pickup?


Hvordan bytter jeg en drivstoff linje på en 1990 Dodge Pickup?

Alle modeller av 1990 Dodge pickups bruk en gummi slangen som en drivstoff linje. Denne slange går fra pumpen i drivstofftanken langs rekka på rammen av bilen, under kroppen og opp i motorrommet, med bare en pause, for den innebygde dieselfilter. Det blir nødvendig å erstatte en drivstoff linje på en 1990 Dodge pickup når veien skitt, salt eller lastebilens vibrasjon forårsaker slangen til råte eller ha gjennom. Mens måten brennstoffledningen drives overlater eksponert og mer utsatt for skade enn andre designforslag, gjør det det også enkelt å få tilgang og erstatte.

Instruksjoner

• Parkere lastebil på jevnt underlag, slå av motoren og delta på parkeringsbremsen. Åpne Shack og bruk en fastnøkkel til å løsne mutteren på negative batteriet terminal. Trekk kabelen av negative batteri innlegget koble batteriet.

• Ta av drivstoff lokket. Stå foran motorrommet og Finn drivstoff press porten. Porten er dekket med plasthetten og stikker av metall drivstoff jernbane (metall linjen gummi drivstoff slangen kopler til). 8.0-liters motor er drivstoff press porten plassert mot fronten av motoren, stikker fra siden av trykkregulatoren. Dra hetten av porten og skru låsemutteren før porten er åpen og du kan høre og føle press forlate port. Når du hører eller føle noe mer forlate havnen, Lukk låsemutteren og erstatte portdeksel.

• Legge ned og ser passasjeren side av Dodge pickup. Finn gassledningen. Det er en gummi slangen som går langs øverste ramme jernbane fra motorrommet drivstoff filter (en liten metall boks) og filteret å drivstofftanken. Endene av slangen på motoren, filter og drivstofftanken avslutte i forbindelse med beslag på metall drivstoff.

• Bruk boksen kniv til å kutte den nye drivstoff linjen i to deler. Kontroller at den nye linjen er merket EFM/EFI som dette er den eneste typen slange laget spesielt for dette erstatning. Ett stykke skal passe mellom metall drivstoff montering som fører til motorrommet og dieselfilter på skinnen. Den andre brikken skal passe mellom dieselfilter og metall drivstoff montering som kobler til drivstoffpumpen.

• Plass en lite glassbeholder under dieselfilter der slangen som går til motoren kobles. Bruke en flat skrutrekker til å løsne skruen på slangen klemmen holder brennstoffledningen på filteret stikkontakt tilkoblingen. Trekk den gamle slangen av filteret tilkoblingen og la noe gass i linje renne inn glass container. Lagre slangen klemmen brukes på nytt, er de opprinnelige klemmer spesielle design for ikke å kutte i casing av slangen.

• Før den nye linjen fra motoren til drivstoffilteret. Fjern slangen klemmen fra olje linje og plasser den over en ende av den nye linjen. Sett enden av slangen på uttak tilkoblingen på filteret og skru klemmen for å holde slangen på plass. Fjern slangen men fra den motsatte enden av brennstoffledningen (slutten av motoren) og koble den nye linjen til drivstoff passer det med gamle slange vedholderen for å holde det på plass. Fjern gamle linje.

• Flytte små glasskrukke så det er under der brennstoffledningen fra gasstanken kobles til mengden av drivstoffilteret i drivstofftanken. Løsne skruen på slangen klemmen på gamle brennstoffledningen, trekke slangen av filteret innløp og la noe gass i linjen til avløp i glasskrukke.

• Før den nye linjen fra filteret til tanken. Skyv klemmen fra gamle brennstoffledningen på ene enden av den nye linjen, og skyv nye slangen på mengden av filteret. Stramme klemmen på plass og fest den andre enden av linjen til utløpet av drivstoffpumpe etter første fjerne klemme og gamle slange. Fjern gamle linje.

• Sikre den nye linjen langs med plast zip bånd. Sett lokket gass. Koble batteriet og prosjektet er gjort.

Tips og advarsler

  • Kjøpe bensininnsprøytning linje i stedet for standard drivstoff slangen som injeksjon linjene er kraftigere og mer motstandsdyktig mot slitasje. Bensininnsprøytning linjer oppfyller EFM/EFI standarden, men har en ekstra pyntebånd lagt til deres casing å øke motstand å bære.
  • Bruker ikke noe som oppretter en flamme eller gnist i bilen mens du endrer brennstoffledningen, røyk fra gassen i linjen kan eksplodere.