Nnywellness.com

LG alliert triks


At LG Ally er en smarttelefon utgitt på Verizon nettverket som kjører Android operativsystem. Alliert tilbyr mange funksjoner som WiFi, Bluetooth, berøringsskjerm og skyve-ut Qwerty tastatur. Bruke alle funksjonene kan bli forvirrende. Trikk til LG Ally kan gjøre ved hjelp av telefonen morsommere.

Endring av bakgrunn

Bakgrunn bakgrunnen på alliert Klikk på berøringsskjermen der ingen apps eller ikoner er tilstede. Dette vil bringe opp en "Home"-menyen. Velg alternativet "Bakgrunnsbilder", som vil bringe opp valgmulighetene av "Live," "Media" eller "Bakgrunnsbilder." "Live" og "Bakgrunnsbilder" er forhåndslastet alternativer. "Media" bakgrunnsbilder er bilder som konverteres til bakgrunnsbilde på telefonen.

Trådløst synkronisere iTunes

At LG Ally gir en trådløs synkronisering til iTunes. En nedlasting kalt TuneSync kreves fullføres på begge PC som er vertsmaskin for iTunes og alliert (se ressurser). For alliert, dataoverføre TuneSync fra Android Market. Når nedlastingen er fullført, programmet "lytter" etter alliert med TuneSync lastet ned og vil starte synkronisering trådløst når telefonen kommer innen rekkevidde.

Finn tapt nedlastinger

Det er frustrerende å betale for nedlastinger igjen hvis telefonen mister informasjon. Finn forrige dataoverførte apps, gå til Android marked og velger du "Meny", deretter "nedlastinger". Bla gjennom nedlastinger til applikasjonen for nedlasting ligger. Nedlastingen vil vises med "Kjøpte" av hvis det tidligere er betalt for. Last ned programmet på nytt. Siden det velges fra denne menyen, er det ingen kostnader involvert.

Forlenge batteritiden

Ifølge Verizon telefoner nettsted er en av de store klagene mangel på batterilevetid på alliert telefonen. For å forlenge levetiden til batteriet, deaktivere radiokommunikasjon som ikke brukes "Innstillinger-menyen." Som bruker radiokommunikasjon er Wi-Fi, Bluetooth og GPS. Andre tips å forlenge batteritiden: redusere lysstyrken på skjermen; forkorte tiden skjermen viser før tidsavbrudd; og deaktivere automatisk synkronisering alternativer for kalendere, kontakter og Gmail, hvis de ikke er nødvendige.

Hard Reset

For å returnere alliert til lager standardinnstillingene, kreves en hard tilbakestilling på telefonen. Gå til "Innstillinger" og "Personvern", og velg "Fabrikken Data Reset," etterfulgt av "Telefon reset" og "Slett alt." Dette bør fullføres bare hvis du vil fjerne alle tilpassede innstillinger på telefonen. Hvis dette ikke fungerer eller telefonen er frosset, slå av telefonen og fjern, og erstatt, batteriet. Hold både "Hjem" og "Volum" knappene på telefonen i tre sekunder og deretter slå på telefonen igjen. Følg den på skjermen instruksjonene for å tilbakestille telefonen.