Nnywellness.com

Hvordan laste opp bilder fra telefonen til datamaskinen med en USB-ledning


Hvordan laste opp bilder fra telefonen til datamaskinen med en USB-ledning

Mange mobiltelefoner produsert i begynnelsen av funksjonen 21st century innebygd kamera for å ta bilder på farten. Din telefon kan lagre bildene sitt interne minne eller et flyttbart minnekort; disse alternativene tilbyr begrenset lagringskapasitet. Du kan overføre bildene til en datamaskin, laste dem opp på sosiale nettverk nettsteder eller e dem til din kjære. USB dataoverføring er kanskje den raskeste modusen for overføring av data, inkludert bilder, mellom datamaskinen og telefonen.

Instruksjoner

• Aktiver "USB Mass Storage"-modus på din mobiltelefon. Dette alternativet er vanligvis funnet i hovedmenyen på din telefon eller undermenyen "Innstillinger". USB Mass Storage-modus kan du bruke mobiltelefonen som en transportabel glimtet kjøre. Smartphones krever vanligvis ikke innstillingene for tilkobling til en datamaskin, men dette avhenger av bestemt merke og modell av telefonen.

• Koble en ende av USB-ledningen til din mobiltelefon og den andre enden til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. Datamaskinen installerer automatisk den nødvendige driverne å koble til telefonen.

• Klikk på "Start"-knappen nederst i venstre hjørne av skrivebordet. Klikk "Datamaskin" og cellphone stasjonen under "Portable enheter." Gå til bilder-mappen og dobbeltklikk for å åpne den.

• Velg og Kopier bildene du vil overføre ved å markere dem med musen og deretter trykke tastene "Ctrl" og "C". Du kan også velge alle bildene samtidig ved å trykke "Ctrl" og "A." Åpne mappen på datamaskinen der du vil lagre bildene og trykk "Ctrl" og "V" lime inn bilder.

• Avslutt alle åpne vinduer på skrivebordet etter overføring bildene og deretter USB-kabelen fra mobiltelefon.