Nnywellness.com

Hvordan du kobler en forente høyttaler til en forsterker


«Bygge bro» er en ofte misforståtte prosess i bilelektronikk. Bygge bro innebærer tilkobling av enkelt høyttaler til en 2-kanals forsterker, der den forsterker utgang rutes til én utgang. Det er vanlig for slår store enkelt høyttaler som en subwoofer. Det er ingen elektronisk endringer involvert i prosessen, er det bare et spørsmål om koble høyttalerledningen mellom taleren og forsterker, bruker de riktige resultatene av forsterkeren.

Instruksjoner

• Med en skrutrekker, løsne de to "forente output" høyttaler terminalene på forsterkeren. Disse blir plassert på slutten panel av forsterkeren. En av skruen terminalene merkes "bro utgang +" og den andre «Bridge produksjon-.»

• Holde seg slutten av ledningen fører til positive, "+" terminalen på dine høyttalere i forsterkeren terminal merket "bro utgang +". Stram terminalen med skrutrekkeren å holder ledningen sikkert på terminalen.

• Holde seg slutten av ledningen fører til negativt, "-" terminalen på dine høyttalere i forsterkeren terminal merket "bro produksjon-". Stram terminalen med skrutrekkeren å holder ledningen sikkert på terminalen.

Tips og advarsler

  • Pass på at forsterkeren er deaktivert når du kobler den til høyttaleren.