Nnywellness.com

Raskeste måten å finne en eier av en bil uten lisensnummeret


Raskeste måten å finne en eier av en bil uten lisensnummeret

Søk etter den registrerte eieren av en motorvogn kan være nødvendig i tilfeller vedrørende utilsiktet skade, etterforskning og kjøretøy oppgivelse. Selve kjøretøyet kan gi et vell av informasjon om eierskap historie som er tilgjengelige for bruk i en registreringsspørringen. Bruk av informasjonen på offentlig utstedt lisens plate er den vanlige metoden av pågår, er kjøretøy identifikasjonsnummeret også verdi i å identifisere de registrerte kjøretøyet.

Instruksjoner

• Skriv ned kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN). VIN er en 17-sifret karakter identifikasjonskode tilordnet hvert kjøretøy produsert for bruk i USA. VIN kan finnes på flere steder på bilen. Den vanligste plasseringen er i nedre venstre hjørne av frontruten på førerens side. VIN vises vanligvis som sorte tegn på hvit bakgrunn formatert i en bokstav/nummer-kombinasjon.

• Bruk en bilen-historie rapporteringstjenesten. Du kan bruke private eller offentlige ressurser til å gjennomføre et kjøretøy historie søk med VIN. Et kjøretøy-søk er utformet for å gi detaljert informasjon om gjeldende og tidligere historie på et kjøretøy bruker VIN. Private ressurser som Carfax og Autochecks kjøretøy-historie rapporter, i tillegg til folketrygden kriminalitet byråets VINcheck service, kan du koble til 17-sifret VIN nummer for å få informasjon.

• Besøk Institutt for motor vehicles å vognkortet søk. I mange stater, vil Institutt for motor vehicles eller Institutt for lisensiering kontor lete kjøretøy informasjon når utstyrt med VIN. Resultatet av dette søket vanligvis vil gi informasjon via offentlige registre. Detaljert informasjon som registrerte eierens adresse kan bare hentes av en offisiell undersøkende part eller ved bruk av en rettskjennelse. I tillegg denne eierskap look-up tjenesten tilbys vanligvis etter betaling av en tilordnet avgift.