Nnywellness.com

Slik tilpasser du min egen bil på en datamaskin


Slik tilpasser du min egen bil på en datamaskin

Tilpasse bilen er en måte å skape nøyaktige utseendet du ønsker i turen. Du kan tilpasse en bil å kjøpe på nettet, eller du kan tilpasse en bil for moro i et spill. Uansett spiller med bil tilpasningsalternativene på Internett gir deg en sjanse til å få en ekte følelse for hvordan du vil at bilen når du bestemmer deg å kjøpe en senere.

Instruksjoner

• Besøk AOL tenåringer spillet Custom bil Shop hvis du vil tilpasse en bil (se referanser). Klikk på spillet for å starte den. Velg "Tilpass Ride." Velg modeller av biler til å begynne med, og deretter velge din egen farge, størrelse, dekk, felger og design. Tilpasse motoren ved å klikke på den og velge hvilken søkemotor du ønsker å sette i bilen. Når du er ferdig, kan du bruke bilen spillet, eller du kan skrive ut bildet av bilen og ta den i en bil butikk å ha det bygget.

• Klikk på "Tilpass bil" (se referanser). Velg en modell av bilen, og deretter velge merke på bilen fra listen. Avhengig av bilen, kan du velge farge, design for utsiden av bilen, og en rekke ting for indre av bilen også. Når du er ferdig med det bil-tilpasningen, kan du bestille bilen fra forhandleren eller ta det ferdige produktet til en forhandler i nærheten for å se om de har noe du ønsker å kjøpe som passer beskrivelsen.

• Spille Street Drifter på Gratis onlinespill (se referanser). Begynn med å klikke på spillet for å starte den. Deretter velger "Tilpasse Ride" og Velg typen bil du leter etter. Velg fargen du er interessert i, og deretter velge diverse tilbehør sammen med den. Når du er ferdig, kan du bruke tilpasset bilen spillet.