Nnywellness.com

Chevrolet Avalanche spesifikasjoner


Chevrolet Avalanche Crossover er en hybrid av to typer kjøretøy: en pickup lastebil og en sport nyttekjøretøy. Derfor har Avalanche særtrekk som gjør den forskjellig fra enhver annen bil tilgjengelig i 2010, ifølge ikoniske amerikanske bilprodusenten. Det er tre typer av 2011 Chevy Avalanche modeller, LS, LT og LTZ, og de har lignende spesifikasjoner.

Drivverk spesifikasjoner

2011 Chevy Avalanche motorer kjøres på gass eller etanol og er V8, 5,3 liters, sekstrinns automatikk med overdrive. De får 320 hestekrefter på 5400 rpm og 335 fot per pund dreiemoment ved 4000 rpm. De er også alle firehjulstrekk biler med sekvensiell bensininnsprøytning, anti-Lock bremser, foran og bak skivebremser og både et elektronisk system og en traction control system. Den eneste forskjellen mellom tre 2011 Chevy Avalanche modeller er bakhjulsopphenget. LS og LT modeller begge har Flerkobling bakhjulsoppheng mens den LTZ modellen har air-assistert bakhjulsoppheng.

Dimensjoner spesifikasjoner

Dimensjonene for de tre modellene av 2011 Chevy skred er nesten identiske. Disse hybrid lastebil/SUV er 18.44 fot i lengde, nesten seks fot i bredde og over seks fot høy, noe som gjør dem relativt store kjøretøyer. Både LT og LTZ modeller kun sete fem personer, men LS modell setene seks. Men veie de tre modellene forskjellige beløp; LS har en 5,548-kilos vekt, LT modellen har en 5,586-kilos vekt og LTZ har en 5678-kilos vekt. Totalvekten for skred er den samme for alle modeller på 7200 pounds.

Utvendig spesifikasjoner

En rekke eksteriør funksjoner er standard på alle modeller av 2011 Chevy Avalanche. Disse inkluderer kjørelys, keyless oppføring, sentrallås, oppvarmet speil og kjører styrene. På - og off-road - road dekk varierer etter modell, med bare LT modellen har begge typer dekk tilgjengelig som ekstrautstyr. Stry kroker, personvern glass og en kofferthylle er også standard på alle tre modeller. Integrert blinklys speil er tilgjengelig for både LS og LT modeller av Chevy Avalanche, men de allerede er installert på den LTZ modellen.