Nnywellness.com

Slik tilpasser du en Honda Fit


På lager er Honda Fit en stor småbil eller daglig driver. Det er relativt lett, blir stor gass kjørelengde og har anstendig ytelse. Men som alle fabrikken lager bil, produsentene igjen litt ytelse på bordet. Som nesten alle japanske biler tar passformen godt til litt tuning og tilpasse, enten du leter etter mer fart eller bare et annet utseende. Denne artikkelen dekker en grunnleggende oversikt over hva kan gjøres for å oppgradere passer, men dekker ikke detaljerte instruksjonene for å installere alle delene.

Instruksjoner

• Erstatt lager hjulene og dekkene med lettere og større legeringer. Selv om passer kom med legeringer fra fabrikken, oppgradere til et sett med bredere, vil større-diameter legeringer hjul tillate deg å installere seigere, lavere profil gummi for økt grep og mer svar fra suspensjon. Det er mange selskaper som gir felger og dekk, så starte med en stor Distributør som Tire Rack.

• Etter oppgradering din hjul og dekk, kan du installere en lavere, stivere fjæring. Passer ser flott, men enda viktigere, det vil håndtere langt bedre. Senke springs lavere tyngdepunkt og redusere kroppen rulle rundt hjørner. Kombiner kilder med høy ytelse sjokk og passer vil håndtere bedre enn du noen gang forventet.

• Øke motorens hestekrefter. Tilpass kommer lager med rundt 100 hestekrefter, så øke strømforbruket ved å installere en kald luftinntak som en fra AEM. Dette vil mate flere frisk luft inn i motoren. Du kan omprogrammere ECU og installere et hode og mer fri flyt, større-diameter eksos for mer kraft og en bedre lyd.

• Oppgradere bremsene for mer bremsekraft. Med passe svinger og akselererende bedre, er det lurt å oppgradere bremser også. Du kan starte ved å installere mer aggressive pads som de fra Pagid, samt flettet stål linjer for en bedre bremsing følelse. Hvis du ønsker å få ekstreme, kan du installere en stor brems kit fra NEX, som inkluderer nye rotorer og calipers også for en dramatisk oppgradering i bremsing.

• Installere en ettermarkedet body kit. Mens noen karosserisett betraktes tacky og overdreven, hvis du holde det enkelt, kan du oppgradere det ser ut av passer uten å se altfor pimped ut. Sjekk ut noen av produktene fra Mugen for en stor JDM (japansk hjemmemarkedet) se. Du kan installere noe så enkelt som en ny grill, eller gå ut med en front air dam, sideskjørt og bakvingen.

• Oppgradere lager interiøret. Hvis hjørner bedre enn lager, er det lurt å installere mer målrettet seter å holde deg i bedre passer er raskere. Recaro, bruden og Sparco gjør gode seter som ser riktige hjemme i en endret passform. Etter det oppgradere rattet til en grippy semsket en MOMO eller Nardi og erstatt Skift knott og pedaler med legering deler.