Nnywellness.com

Hvor å sjekk hvis en bil Alternator er dårlig


Uten en skikkelig arbeider Dynamo gir en jevn belastning til batteri, vil du snart finne deg strandet. Du kan unngå dette stresset forhånd ved å utføre en enkel test på bilens Dynamo. Alt som kreves er en digital voltmeter, som du kan kjøpe på alle bilindustrien forsyne butikker. Avhengig av nøyaktig merket og funksjoner er voltmetre ganske billig og enkel å bruke. Du finner også at en digital voltmeter tilbyr den største nøyaktigheten når testing bilens Dynamo.

Instruksjoner

• Pop panseret på bilen og fjerne alle skjold som obskure batteri terminalene. For å utføre riktig Dynamo testen, må du kunne bruke både positive og negative terminalene på batteriet.

• Knytt den digitale voltmeter til bilens batteri. Du må koble den røde, positiv sonde/klemmen på voltmeter til positiv terminalen på batteriet og svart, negativ sonde/klemmen til den negative terminalen.

• Trykk på power-knappen på din voltmeter å slå den på. Så gir signalet til hjelperen din, som skal være bak rattet. Han skal slå av tenningsbryteren og starte bilen, trykke lett på gasspedalen slik at bilen omdreininger til en rask inaktiv.

• Undersøke lesing på din digitale voltmeter. Hvis dynamoen genererer tilstrekkelig oppladet, bør du merke en lesning av 13,6 til 14,3 volt. Målinger betydelig høyere (over 15 volt) eller lavere (under 12 volt) er tegn på et problem.

• Fortelle din hjelper å slå på bilens frontlykter, ovn og stereo mens motoren på en rask ledig. Så se på din voltmeter igjen. Du bør fortsatt se en lesning av ca 14 volt. Hvis lesing er mindre enn 13 volt, er sjanser din Dynamo må skiftes ut eller reparert.

Tips og advarsler

  • Sjekk din Dynamo beltet sørge for at det er stramt. Kontroller også at beltet ikke sprakk. Mens bilen kjører, Lytt nøye. Hvis dynamoen gjør unormale lyder, for eksempel sliping eller klikke høyt, er det sannsynligvis et internt problem. Endelig rydde batteriet innlegg og klemmer hvis de er korrodert. Korrodert terminaler vil ofte gjøre det vanskeligere for dynamoen å lade batteriet.