Nnywellness.com

Hvordan lage et eksternt batteri for en Canon S5


Hvordan lage et eksternt batteri for en Canon S5

På Canon PowerShot S5 IS, introdusert i 2007, opererer med fire alkaliske AA-batterier trenger utskiftning. Fordi du ikke vil kameraet å gå død akkurat som skal du ta en aldri-å-være-gjentatt bilde, vurdere å erstatte de alkaliske batteriene oppladbare nikkel metall hydrid eller NiMH, batterier. Du kan også gjøre en ekstern batteripakke for kameraet med NiMH-batterier. Bær det i kameraet saken for bruk når du trenger det, sikre du savner en foto mulighet igjen.

Instruksjoner

• Kjøpe fire NiMH 1.2-volts batterier på en elektronikk eller kamera butikken. Ta ditt Canon S5 langs fordi du må også kjøpe en makt jack som passer kameraets vegguttak, som brukes med eksterne strømkilder.

• Sett inn batteriene på en arbeidsbenk med alle av dem vender på samme måte. Du trenger å wire batteriene i en serie fordi S5 trenger ca fem volt å operere. Selv om kombinerte spenningen fra fire NiMH-batterier er bare 4,8 volt, som er nok til å betjene S5 fordi NiMH batterier produsere mer ampere enn alkaliske AA-batterier.

• Bruke en markør for å merke hvert batteri. Nummerere dem en gjennom fire. Rotere batteri to og batteri fire 180 grader, slik at du har to positiv terminaler og to negative terminaler i hver ende. Dette gjør ledninger i serien enklere.

• Tape batteriene sammen tett med elektrisk isolerende tape. Dette vil holde batteriene sammen mens du wire dem.

• Cut to strimler av AWG måle 18 ledningen rundt 18 inches lang og tre strimler 1 tomme lang med en liten kniv. Merk en av 18-tommers strimler med en svart markør og den andre med en rød markør. Dette identifiserer negative og positive ledningene.

• Bruk wire strippere for å fjerne ¼-tommers beskyttende plast fra endene av både lange og korte ledninger. Dette eksponerer ¼ tomme til indre metalltråd.

• Skjær fem 1-tommers strimler av elektrisk isolerende tape med en liten kniv. Sted en ende av lange ledninger stripen markert i rødt på positive terminalen batteriet du merket "en." Dekker terminalen med en stripe av isolerende tape og brett overlappende tape over sidene av batteriet, slik at kabelen er sikkert på plass. Sted ene enden av den lange ledninger merket i svart på terminalen batteriet fire og dekke det med en stripe av isolerende tape for å holde det på plass.

• Plasser den ene enden av en kort ledning stripe på den negative terminalen på batteriet en og fest den med en stripe tape. Fest den motsatte enden til positiv terminalen batteriet to. Koble en ende av en kort ledning til den negative terminalen på batteriet to og den motsatte enden til positiv terminalen batteriet tre. Koble en ende av en kort ledning til den negative terminalen på batteriet tre og den motsatte enden til positiv terminalen batteriet fire.

• Kontroller at alle ledningene holdes fast i sted. Bruk mer isolerende tape hvis nødvendig.

• Plasser den makt jack på workbench og løsne dekselet. Varme en loddebolt. Skyv dekselet over to lange ledninger merket rødt og svart. Sette slutten av din loddebolt på utsatte slutten av svarte ledningen og introdusere loddetinn. La loddetråd smelter slik at den strøk av metalltråd. Fjern loddebolt og Avkjøl wire. Gjenta prosessen på røde ledningen.

• Plass svarte ledningen på den makt jack negative terminalen. Den er merket "-.» Plasser loddebolt på terminal og wire og la loddetråd smelter og smelter to sammen. Fjern loddebolt og Avkjøl makt jack. Gjenta prosessen for å knytte røde ledningen til den makt jack positiv terminal. Avkjøl jack. Slå av loddebolt og flytte den til et trygt sted.

• Skyv makt jack dekselet ned ledningene når kontakten er helt kult. Skru dekselet tilbake på den makt jack. Sett den makt jack i Canon S5 kontakt når du skal bruke din ekstern batteripakke.