Nnywellness.com

Hvordan ta vare på Land salamandere


Hvordan ta vare på Land salamandere

Salamandere eller gjørme valper er som de kalles, Amfibisk, kjøttetende dyr som tjener som eksotiske kjæledyr til noen entusiaster. De lever på land også i vannet, betyr at de må begge trives lykkelig i et terrarium miljø. Land salamandere som tiger salamander og felles newts trives som enkelt som andre varianter av salamander som mer vann. Å vite hvordan å ta vare på en salamander gir deg muligheten til å holde en interessant terrarium pet.

Instruksjoner

• Velg en 30 gallon terrarium laget av Åndbart mesh materiale. Reptile terrariums av denne art kommer med lys vedlegg og kan bli funnet i pet levere butikker eller online.

• Plass terrarium over en reptil varmeputen. Flytt terrarium der oppvarming pad er på én side. Dette pad skaper et varmt sted for basking.

• Fyll bunnen av terrarium med 2 inches av torv moss substrat. Torv moss er mest naturlige og sikre underlaget for terrariums, og er absolutt organisk. Torv moss fungerer også som en herlig base for planter i ditt terrarium. Det er også absorberende.

• Plass en stor, dyp vann rett i underlaget i ene terrarium. Et fat med 8 tommer bred x 3 inches dyp er tilstrekkelig for en enkelt salamander. Salamandere må ha nok vann til å vasse og svømme i å være lykkelig i fangenskap.

• Holde ca 20 baby sirisser i terrarium hele tiden. Sikkert det er litt bråkete på kvelden, men din salamander er nattdyr, betyr det er aktiv når det er mørkt. Men jakter i habitatet sitt terrarium om natten, drepe og spise gresshopper. Legge til to eller tre baby ørekyte salamander's årlige veterinæren ukentlig for å gi det mer mat variasjon.

Tips og advarsler

  • Legge til løvverk din terrarium, livet eller falske, å sikre i et behagelig miljø for din salamander.