Nnywellness.com

Kubota motor feilsøking


Kubota motor feilsøking

Kubota motoren har slik en enkel og robust oppsett som det er svært få deler eller funksjoner som vil mislykkes. Hvis for noe grunn din Kubota ikke starter, kan du imidlertid ta flere trinn for å feilsøke maskinen før den sendes til en profesjonell.

Sjekk sikringer

Oransje Kubota traktorene skiller seg ut i en verden av John Deere grønne.
Starte feilsøking prosessen ved å sjekke sikring blokk. Kontroller at alle sikringer har blitt satt inn riktig i hovedbygningen. Hvis tilkoblingene sjekke ut, er neste trinn å se om alle sikringene er funksjonelle og om de har de riktige amperages.

Batteri Test

Hvis maskinen ikke har et problem med sikring, er det på tide å sjekke batteriet. Hvis du har en forseglet batteri, prøv å hoppe starte den. Hvis batteriet krever vann, åpne lokket og se om det er igjen. Hvis batteriet er tørr, tilsett vann og prøver å starte motoren.

Starteren problemer

Hvis motoren ikke snu, finne starteren, som er nær radiatoren på venstre eller høyre, avhengig av maskinen Kubota. Hvis starteren ikke skru motoren, forsiktig Tapp starter bolig med en hammer. Vær ekstra forsiktig med å skade starteren eller noen av omkringliggende komponentene.

Sjekke drivstoff

Hvis starteren er Spy, men du ikke får noen livstegn fra motoren, kan du kontrollere at du har riktig drivstoff i traktoren. Dieselmotorer kjører på mange ulike brensel, men det er en overraskende vanlig feil for noen å legge bensin tanken i stedet for diesel drivstoff. Denne feilen kan være katastrofalt for motor. Hvis det er bensin tanken, må du tømme tanken og skyll drivstoffsystemet helt og så snart som mulig. Hvis du har diesel i tanken, må du kontrollere om det er noen tegn at drivstoff er nå sylindere. Den enkleste måten å gjøre dette er å se etter grå, blå eller svart røyk i din eksos. Disse fargene angir at drivstoff er nå diesel forbrenning kamre. Hvit røyk angir at drivstoff brenner men ikke combusting. Hvis du har mørke røyk, men motoren fortsatt ikke kjøre, kan du prøve å blødning drivstoff system til du har ren diesel drivstoff strømmer ut av bleeder tuten.

Profesjonell hjelp

Hvis ingen av disse feilsøkingstrinnene arbeid, må Kubota motoren sannsynligvis en komprimering test. At test er best igjen å Kubota forhandleren eller en lokal diesel mekaniker. Hvis det er faktisk et komprimering problem, motoren mer enn sannsynlig må være motoren helt gjenoppbygd, eller enda verre, må du innom en helt ny motor.