Nnywellness.com

Boston Acoustic A100 spesifikasjoner


Boston Acoustics, Inc., ble grunnlagt i 1979. Selskapet designer og produserer lyd systemer som selges over hele verden. Produktene inkluderer en rekke hjem hørlig og video systemer, i tillegg til lyd systemer for biler og spesialdesignede - og installert høyttalersystemer. Selskapet har over atten varemerker, inkludert BrassTrac og PowerVent. Boston Acoustics har også mer enn 26 amerikanske patenter relatert til lyd og video. Boston Acoustics A100 høyttaleren ble produsert i tre serier mellom årene 1981 og 1991.

Eksteriør

Høyttalerne er 32 ½ tommene lang med 16 inches bred 8.4 inches dyp. Hver høyttaler veier 44 pounds. Høyttaler skap er tilgjengelig i valnøtt tre korn vinyl og eik finer. Skap nyeste høyttalerne i denne serien (serien III) er også tilgjengelig i en møbler-grade kirsebærtre finér finish.

Frekvens og makt

Crossover frekvensen for høyttaler er 2000 Hz. Frekvensrespons er mellom 39 til 20 000 Hz. Høyttaleren vurdering er 100 watt, impedansen er 8 ohms og dens sensitivitet er 90 dB. Kraften er 15 til 75 watt per kanal.

Bass og diskant

Wooferen er 10 inches, beregnes slik at plassering gir maksimal bass potensielle. Diskant er en tomme i diameter og ferrofluid-avkjølt, betyr at den inneholder en liten mengde en spesiell væske mellom magneten og stemme spolen. Denne væsken tillater å ha en lysere talespole som resulterer i bedre samlet ytelse.