Nnywellness.com

Edlebrock 1406 spesifikasjoner


Forgassere er enheter som blander luft og drivstoff for en forbrenningsmotor motor. Edlebrock 1406 er fra selskapets Performance serien. Et viktig trekk er dens 90-dagers garanti fra kjøpsdato. Sammenlignet med forrige versjon av Edlebrock, 1405 forgasser, kan det sies at Edlebrock 1406 har forbedret ytelse fordi den ble kalibrert for å være to prosent slankere enn 1405.

Spesifikasjoner

På utsiden, Edelbrock 1406 kan observeres som en forgasser med et naturlig utseende, men det ser bedre hvis den kommer med EnduraShine mål som kan bestilles i tillegg. Denne forgasser inneholder en firkantet flens, ikke-EGR og elektrisk choke. Siden denne forgasser ble opprettet for å imøtekomme små blokk eller liten forskyvning store blokker, kan det sies at denne Forgasser er fleksibel for forskjellige motorer. Ser gjennom kroppen, det er tidsbestemt og full vakuum portene, og det er ingen pakninger under drivstoff nivåene. Dette betyr at tendensen til drivstoff å lekke er redusert, mens det er mye lettere å kalibrere denne forgasser, så du ikke trenger å ta den av fra motoren.

Funksjoner

Fordi den ikke har noen strøm ventiler til ventilen ut, påvirkes den ikke av noen motoren feiler. Bruke måling stenger, er Edlebrock 1406 kjøpedyktig lage overganger mellom kretser. I tillegg kan måling stenger av denne forgasser endres i bare sekunder, selv om du ikke drain brenselet og fjerne hele forgasseren. Tuning av Edlebrock 1406 forblir konstant, så denne forgasser leverer pålitelig ytelse, i følge mange brukere.

Kroppen

Siden det er tendenser for bøying og drivstoff blanding av forgassere, har Edlebrock 1406 en lett todelt aluminium kropp som holder den justerte, godt conditioned og klar til å ut på veien.