Nnywellness.com

Hva er en Smart lader?


Hva er en Smart lader?

Mange antar begrepet "smart charger" refererer til en AC-adapter for en smarttelefon eller en annen mobil enhet. Dette er ikke tilfelle. En smart lader ikke hører telefoner, men mer konvensjonelle oppladbare batterier.

Definisjonen

Smart batterilader, også referert til som en Mikroprosessorstyrt lader, lader A, AA og AAA batterier til sitt fulle potensial, uten overlading eller undercharging dem. Overlading eller undercharging kan redusere levetiden til et oppladbart batteri, gjør den ubrukelig mye raskere enn lade den til eksakt kapasitet.

Fordeler

Ha en smart batterilader arbeider til din fordel av sparer du penger i det lange løp, som du vil bruke mindre total penger på batterier enn du ville hvis du brukte standard batterilader eller engangs-bruk batterier. De fleste smart ladere rommer opptil 12 batterier, som betyr at hvis du setter batterier i laderen regelmessig, bør du ha nok for nesten alle programmer eller anledning.

Begrensninger

Smart ladere og oppladbare batterier kan være litt dyrt forhånd, og kan ikke virke som en verdt investeringen. Hvis du er typen person som ikke bruker batterier regelmessig, kan en smart lader ikke være riktig for deg.