Nnywellness.com

Regler For kjøring med en elev tillatelse


Regler for kjøring med en elev tillatelse varierer fra staten, men noen av disse reglene er vanlig blant mange stater. Noen kjører med en elev tillatelse må adlyde ikke bare reglene i hjemstaten, men enhver annen stat han kjører i også. Dette er en spesiell bekymring med hensyn til aldersgrenser.

Aldersgrense

En person kan få en elev tillatelse er så lavt som 14 i noen stater og så høy som 16 andre.

Tilhørende Driver alder

En person med en elev tillatelse må ha en medfølgende lisensierte driver i bilen, og vanligvis at driveren må være minst 21, selv om noen angi så høy en alder som 25.

Medfølgende førerkortet

Tilhørende driveren må vanligvis også ha hatt førerkort i over 3 år.

Timer

Noen land eller regioner i USA, tillater ikke en person med en elev tillatelse til å kjøre noen timer om natten, for eksempel fra 9 pm til 5 am

Komplekse regler

Noen regler er litt komplisert. En regel kan for eksempel si at personen driver med en elev tillatelse ikke kan ha mer enn 2 passasjerer under 21 år med mindre de er del av den nærmeste familien, eller den tilhørende driveren er en forelder eller driver utdanning lærer.

Tidsramme

Mindreårige eller folk under 18, må vanligvis holde deltakerens tillatelse for 6 måneder før de lov å få et førerkort. Voksne elever må vanligvis bare holde det for en måned eller mindre.