Nnywellness.com

Hvordan du Wire en motorsykkel turteller


Hvordan du Wire en motorsykkel turteller

En turteller er en enhet som måler rotasjonshastigheten på motoren på motorsykkelen, og viser denne informasjonen til deg i en lett-å-lese mote. Dette gir rider en større forståelse av arbeidet motoren gjør, samt informasjon om når du skal skifte og et middel å sikre god drivstofføkonomi. Dessverre kommer mange motorsykler, spesielt de av cruiser variasjon, ikke standard med en turteller. Bli kjent ytelsen til sykkelen bedre ved å installere en digital turteller til din strek.

Instruksjoner

• Fjern turtelleren fra emballasjen. Bruk den medfølgende dokumentasjonen, finne bakken og reseptor ledningene. Noter deg mentale å identifisere kablene.

• Bruk inkludert maskinvaren for å koble turtelleren til styret til motorsykkelen. Hvis det er ikke rom på styret, eller inkludert mount fungerer ikke for noen grunn, vil zip båndene fungere som en midlertidig løsning.

• Kjør reseptoren og bakken ledninger ned styret og rammen av motorsykkelen i databasemotoren nær der tennpluggene koble til topplokk. Bruk zip bånd for å sikre kablene til rammen for å unngå skade dem mens ridning.

• Pakk reseptor ledningen tett rundt en av tennpluggen ledningene. Eventuelt knytte det med en liten knute, eller zip-tie kabelen på plass på tennpluggen ledningen.

• Løsne en bolt av motoren, som maskinvare-montering bolt eller topplokk bolt. Angi slutten av bakken ledningen under hodet av bolt. Stramme bolten ned på å holde den på plass.

• Starte motorsykkelen og se turtelleren. Vær sikker på at du får et nøyaktig lesende fra turtelleren og så ta sykkelen ut for en prøvetur å sikre at det fungerer på alle turtall.