Nnywellness.com

Hvordan erstatte en RV Fortelt


Fortelt på RV slites og bli skadet over tid, om å erstatte den. Hvis du ønsker for å erstatte Fortelt stoffet selv, Vær svært forsiktig. Det vil ta minst to personer å fjerne gamle stoffet fra Fortelt forsamlingen og installere nye stoffet.

Instruksjoner

• Trekk ut markise av om en fot ved å frigi sluser reise og plasser den til "roll ned" innstilling. Rekvisitt i markisen på plass med et styre hvis dens cam lock ikke fungerer. Låse våren spenningen på plass ved å sette en cotter pin gjennom topp hullet i begge endestykker; rotere indre skaftet slik hullene i kø.

• Fjerne lag boltene holder i markisen sperrene bilen og skruene som fester stoffet. Koble armene fra bunnen av bilen og andres hjelp, bruke armene å "gå" av stoffet av Fortelt skinnen. Sett røret ytre Fortelt på flatt underlag og hvile armene på bakken.

• Klemme skruestikken hendelen på vedlegg platene i endene av Fortelt armen; har din assistent setter en klemme opp gjennom en arm mens du gjør den andre. Koble armene ved å fjerne skruene som holder dem til platene du bare festet. Fjerne cotter pin du satte inn tidligere og slappe av våren for å lindre spenning; Tell hvor mange ganger du slappe av den.

• Merk den cam plassering på markisen røret erstatning senere. Gå nagler holder hver torsjon samlingen Fortelt røret (det krever vanligvis litt 1/8-tommers) og fjerne samlinger med endestykkene. Fjerne hver enden cap og cam lock ved å kjøre ut pinnene med en hammer og slag og sy nye caps på plass med samme pinnene.

• Rulle stoffet av rør og mark der stoffet er satt inn i røret før glir stoffet av. Slip nye stoffet i røret, noe som gjør at du ikke rive det. Det kan ta to personer å fjerne og erstatte stoffet. Kontroller at stoffet er sentrert i røret og brette ledningene i endene av stoffet på røret.

• Koble torsjon samlingene til røret, foret dem opp med din tegninger og festet dem med nye nagler. Tak samme endestykkene med vise tak og har assistenten tilberedt med cotter pin. Vinden til våren på samme antall svinger du avviklet den og sette inn cotter pin. Koble armene til i markisen.

• Koble i markisen tilbake på kjøretøyets jernbane. Dette kan ta en tredje person å mate Fortelt ledningen i skinnen mens to andre holder armene. Koble armene ved siden av bilen og fjerne cotter pin fremheve det nye stoffet i markiser.

Tips og advarsler

  • Det er mye spenning i kildene. Vær svært forsiktig når slappe av dem.