Nnywellness.com

Feilsøke bak projeksjon kino visjon TV


Feilsøke bak projeksjon kino visjon TV

Bakprojeksjon kino visjon TV kan være mer utsatt for feil av mange ulike komponenter. Heldigvis, i motsetning til noen TVer mange potensielle problemer er eksterne og kan undersøkes lett. Hvis grunnleggende feilsøking ikke identifiserer problemet, er den beste løsningen å ringe produsent eller forhandler, spesielt hvis TVen er fortsatt under garanti. Unngå å ta de projektor eller TV fra hverandre, da dette kan annullere garantien og gjøre det vanskeligere for TVEN repareres profesjonelt. Bare slå av enheten helt i noen minutter før du slår den på igjen noen ganger bestemmer små glitches.

Instruksjoner

• Rengjør pærer og speil. Hvis bildet er litt uskarpt, kan det være at akkumulert støv og smuss blokkerer lyset fra pærene. Kontroller at maskinen er slått ned og avkjøle før rengjøring. Deretter bruker en myk klut eller klut, tørke hver pære og speil nedover ved hjelp av mild sirkulære bevegelser til de er helt klart. For å fjerne klebrige eller tykke støv, kan du prøve en alkohol-tørke. Kontroller de pære er på ordentlig etter rengjøring eller TVEN slås ikke på.

• Sjekk strømkontakten. Hvis TVEN ikke slår på hele, kan pluggen ha kommet løs. Prøve noen forskjellige utsalgssteder for å sikre at problemet ikke er med den elektriske kilden.

• Lytt til hva som skjer når du trykker på strømknappen. Hvis strømforsyningen er fin og TV vil fortsatt ikke slås på, kan du høre en klikkelyd. Dette angir et problem med lampen. Prøv en erstatning hvis det finnes, eller kontakt en forhandler for en ny lampe. En høy pipelyd mens projeksjon enheten starter er normal og betyr TV starter.

• Kontroller at enheten ikke er for varmt. Mange bak projeksjon TV har lys for strøm og temperatur som blinker hvis det er et problem med enheten. Hvis TEMP lyset blinker, kan projektoren være overoppheting. Prøv å bruke projektoren i et kjølig område. Du bør også holde vents rene for å hindre tilstopping og overoppheting. Hvis indikatoren temperaturen fortsetter å blinke, kan det være et problem med din luftfilteret. Fjern den og rengjør filteret av eventuelle løse partikler. Hvis noen gang vises en melding på TVEN instruere deg å rengjøre filteret, gjøres så snart som mulig og finne "Ja" når du blir spurt.

• Slå på TV manuelt. Hvis dette løser problemet, kan det være et problem med fjernkontrollen eller sensor. Erstatt eksterne batteriene. Neste, prøve å bruke fjernkontrollen i mørket. Det kan være at lysene for nær til sensoren hindrer den fra å plukke opp eksterne signalet.

• Erstatte eller Juster antennen. Hvis bildet har farger, rister eller vises doblet, skyldes problemet antennen. Kontroller at det er vendt riktig vei og ikke er ødelagt eller skadet. Du bør også koble til antennekabelen sørge for at tilkoblingen ikke er problemet.