Nnywellness.com

Hvordan fjerne dørpanelet på Oldsmobile Alero


Dørpanelet på din Oldsmobile Alero beskytter vinduet makt og døren lås modul og ulike ledninger fra skade. Hvis du vil arbeide med noen av de interne komponentene av døren, må fjerne dørpanelet. For å gjøre dette, må en spesiell verktøyet alarmert en trim flytting verktøyet. Dette verktøyet kan kjøpes på de fleste auto deler butikker og ser ut som en liten crowbar. Fremgangsmåten være for fjerning av panelet kan variere året for din Alero, men prosessen vil vanligvis den samme.

Instruksjoner

• Lirke trim dekker av dørpanelet. Det kan være liten trim dekker på din modellår Alero. Disse trim dekker vil alltid ha liten hakk skåret i bunnen eller sidene av trim dekker slik at du kan lirke dem av med en liten skrutrekker med flatt hode. Trim dekker, finnes hvis det er noen, på dørhåndtak og armlene.

• Skru ut skruene bak trim dekker.

• Kile spissen av trim verktøyet bak dørpanelene og lirke panelet av. Panelet er alltid holdt på plass med beholde klipp på Alero. Du må jobbe deg rundt ytterkanten av panelet mens du kontinuerlig lirke opp på panelet.