Nnywellness.com

Hvordan installere Honda Civic EX Headliner


Headliner i en Honda Civic EX er grei og enkel. Ingen ekstra tilbehør eller elektronikk er montert i taket og gjennom headliner, enn kuppelen lys i midten. Installere headliner i en Honda Civic EX er noe du kan gjøre selv uten å betale en møbeltrekk eller body shop. Bruke vanlige verktøy, kan headliner installeres på mindre enn 30 minutter av noen med lite kjøreopplevelsen.

Instruksjoner

• Slå headliner slik at den passer i Civic gjennom hoveddøren. Bakdørene åpne ikke så bredt som inngangsdørene. Hvis Civic kombi modell, tre headliner tilbake klekkes dør. Kontroller at headliner vender og baksiden vender mot taket.

• Trykk headliner mot taket i nærheten av foran frontruten eller ha noen avholde det for deg. Installere plast trim som omgir taket ved å plassere den over kanten av headliner og stramme Phillips skruer gjennom trim. Når foran installeres, flytte til baksiden og sidene.

• Installere overhead kuppelen lys ved å trekke lyspæren og ledningsnett gjennom midten hullet og i plast lys boliger. Sett tilbake og stram de to Phillips skruene på hver side av lys. Trykk lett på plass og bruke lett trykk feste det i.