Nnywellness.com

Nissan Versa 4 døren vs Hyundai Elantra


Nissan Versa 4 døren vs Hyundai Elantra

Nissan Versa og Hyundai Elantra er små sedan solgt i USA av den japanske bilprodusenten Nissan og koreanske automaker Hyundai, henholdsvis. Begge er rimelig oppføring nivå alternativer som tilbyr generelt få luksus funksjoner, men er i stedet ment for grunnleggende kjøring til en rimelig pris.

Nissan Versa informasjon

Nissan Versa ble først solgt i USA som 2007 modell, men ble bilen solgt andre steder under navnet Nissan Tiida i flere år før. Versa anses forskjellig en kompakt eller mellomstore modellen avhengig av standarden som brukes. Nissan tilbyr Versa med to ulike motorer: en inline fire-sylinder motor med en 1,6 liter sylindervolum og 107 hestekrefter, og litt større firesylindret motor med 122 hestekrefter. Versa kan også bestilles med en manuell girkasse, og automatisk eller en konstant variabel kraftoverføring (CVT).

Hyundai Elantra informasjon

Hyundai Elantra har vært tilgjengelig siden 1992 og ble redesignet for 1995, 2000 og 2007. Dagens modell er en kompakt sedan som er tilgjengelig med en 2,0 liters inline fire-sylindrede motorer vurdert for 138 hestekrefter. Elantra bruker en fire-trinns automatisk eller fem-trinns manuell girkasse. Hyundai har Elantra i GLS (base) og SE trim nivåer. Den nært beslektede Elantra Touring-modellen er en stasjonsvogn versjon av Hyundai Elantra sedanen.

Likheter

Det er mange poeng som Nissan Versa og Hyundai Elantra er like. Begge tilbyr over gjennomsnittet drivstofføkonomi med en total ratifisere nær 30 miles per gallon. Både biler bruker en front motor/front-hjulet stasjonen konfigurasjon og har fire dører med sitteplasser for fem. Omvendt og Elantra er også svært lik deres dimensjoner og cargo volum. De deler også flere funksjoner som side gardin kollisjonsputer, en MP3-aktiverte lyd system og makt automatisk Vinduer.

Viktige forskjeller

En forskjell mellom noen Nissan Versa og Hyundai Elantra modeller er deres pris. Versa starter like under $10.000 og mer eksklusive modeller nærmer $16.000 området, mens Elantra er priset mellom $14,000 og $ 17 000. Tilsvarende er utstyrt modeller, men tilsvarende priset. Hyundai Elantra er kraftigere ytelse og håndtering av Elantra SE rangeres over dem på alle modeller til Versa.

Sammenligning for kjøpere

Med så mye til felles, vil kjøpere vurderer Nissan Versa eller Hyundai Elantra være godt tjent å vurdere andre modellen også. For kjøpere som ønsker å kjøpe absolutt lavest priset bilen, er Versa et bedre alternativ. Imidlertid at Elantra er konsekvent rangert høyt være korrekturlesere og tilbyr kraft og ytelse som er uvanlig i sin klasse. Til slutt, avgjørelsen mellom en Nissan Versa og en Hyundai Elantra kan avhenge brand lojalitet, tilgjengeligheten av en bestemt modell eller forhandler insentiver eller rabatter.