Nnywellness.com

Hvordan bygge en Mud Bog lastebil


Hvordan bygge en Mud Bog lastebil

Gjørme bogging, også kalt gjørme racing eller gjørme drar, er en populær form for off-road firehjulstrekk bilen racing. En lang smal grop av glatte gjørme er forberedt på forhånd for lastebiler å pløye gjennom. Det er forskjellige typer og lengder av gjørme myr spor; de fleste er flatt, mens noen har åser og hull. Vinneren bestemmes av avstanden reist eller ganger om full lengde er dekket. Den amerikanske nasjonale Mud Racing organisasjon (NMRO) overordnete motorsport og bestemmer klasse og sikkerhetsregler. En kompetent mekaniker med en skikkelig utstyrt butikk kan bygge sin egen gjørme myr racinglastebilen.

Instruksjoner

• Få en kopi av den amerikanske NMRO anerkjent klasser å bestemme lastebil vil du bygge. Studere tillatte Motorstørrelsen, motor modifikasjoner og dekk størrelsene av hver klasse før du begynner å arbeide med lastebil.

• Setter opp en butikk med masse plass å arbeide på lastebilen, helst med en profesjonell butikk-størrelse hydraulisk løft knekt eller en fett grop. Sett sammen et komplett sett med verktøy for mekanikk. Finn deler leverandør i lager og modifisert deler, inkludert ettermarkedet racing og av-roading deler.

• Kjøpe en lastebil endre etter klassen du vil rase i. Få en lastebil med riktige skriptmotoren størrelsen og helst automatgir å holde hjulene spinning i gjørma.

• Heve kroppen, motor og drivverk over hjulene med en suspensjon løfte kit av endrede bladfjærer. Få en billig, entry-level heis kit hvis du er en nybegynner, eller en høyere kvalitet mer dyrt utstyr hvis du er en alvorlig konkurrent.

• Installere numerisk lav differensial gears for den aktuelle leiren racing wheel hastighet. Sett i en differensialsperre eller en differensialsperre å maksimere motor og dekk. Utstyr differensial med en rekke skap for å kontrollere trekkraft. Legg billig og lett å installere spole eller mini spool skap hvis du er på et budsjett.

• Hindre hydrolocking av gjørme-bogger motor med en snorkel system for å heve din luftinntak godt over nivået av vann og eller omdirigere luftinntaket å trekke fra innsiden bilens drosjen. Forsegle den elektriske komponenter, kontroller og forbindelser med silisium å holde vann og gjørme ut.

• Endre motoren med bildeler og tuning legge ekstra hestekrefter og dreiemoment i henhold til klassen regelverket. Kjøpe og installere riktig størrelse gjørme dekk eller klippe og endre eksisterende dekkene. Skjær upraised slitebanen traktor type dekk til øke veigrepet.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med høye, smale dekk eller kort, brede dekk å se hvilken som fungerer best med oppsettet ditt lastebil.
  • Følg alle NMRO regler og forskrifter å forhindre skade på deg selv og tilskuere.