Nnywellness.com

Hvordan kjøpe gjenoppbygd overføringer


Hvordan kjøpe gjenoppbygd overføringer

Reproduserte deler påvirker ikke andre industri som i bildeler og forsyningsvirksomheten. For å gjøre et rimelig produkt tilgjengelig for offentligheten, auto mange deler kan "bygges" som gjør kostnadene lave. Overføring er et godt eksempel på kostnadene påvirker kvaliteten gjennom prosessen av gjenbruk en fungerende produkt fra et annet unyttig kjerne.

Instruksjoner

• Forskning alternativene lokalt og online. Bruke Internett til å finne kontaktinformasjon for overføring butikker i ditt område. Å vite hvordan å kjøpe ombygd sendinger inkluderer shopping for den beste leverandøren. En ombygd overføring kan ha en prisforskjell på 80 prosent fra en forhandler til en annen. Kvaliteten på arbeidet er en bekymring, men å vite hvordan shop for ombygd sendinger vil hjelpe deg å unngå dårlig håndverk.

• Søk etter engros deler forhandlere som selger motorer og girkasser bare tatt ut av berget biler. Nye sendinger kan bli tilgjengelig på engros-priser fra selskapene restverdi, eller du kan ha en gjenoppbygd som sparer du penger fordi overføringen er i bedre form enn originaldokumentet ferska.

• Gå til ytelse deler forhandler for sin pris på ombygd overføringer. Selskaper som Jegs og Summit kunnet tilby høy kvalitet ombygd overføringer til sine kunder. Mange kunder bruker for overføringer i ytelse biler og lastebiler og etterspørselen høyere kvalitet. Når du skal kjøpe ombygd overføringer, det ikke noe bedre sted å få en enn fra en forhandler som har tette bånd til produsenter av transmission produkter og deler.

• Ring nummeret selskapene du vil mer informasjon fra. Nå er tiden for å få hjelp fra en erfaren tekniker hvis du trenger mer hjelp velge riktig gjenoppbygd overføring. Har bilen informasjon for hånden når du snakker om en ombygd overføring så du kan hjelpe tjenesten guide hjelpe deg. Være klar til å svare på hans spørsmål om motorstørrelse, merke, modell og produksjonsåret. Alt dette og mer kan være nødvendig å bestille riktig gjenoppbygd overføringen for deg første gang. Nevne noen oppgraderinger i dekkdimensjon bak girutveksling og kjøreforhold.

• Organiser informasjon fra gjenoppbygd-overføring forhandlere og grossister du snakket med. Eliminer laveste og høyeste-pris tilbud eventuelt og kontakt minst tre av de gjenværende alternativene. Være klar å anerkjenne din forskning og har selger hjelpe deg få det beste avtalen. Se etter oppgradert deler inkludert ventilhuset forbedringer og clutch band når de blir tilbudt. Vurdere at betale litt mer enn gjennomsnittet kan få deg en over-gjennomsnittlig resultat.

• Kjøpe mest praktiske valg av ombygd overføringer etter å gjøre din forskning. Har en postordre overføring sendt direkte til en overføring butikk for installasjon eller garasjen for gjør det selv overføring installasjon. Sørg for å få en begrenset eller utvidet garanti. Begynne å beskytte din investering ved å beskytte din investering med forsikring.

• Regelmessig kontrollere ytelsen og væsker av nye ombygd overføringen og rapporter problemer til forhandleren som solgte deg delen. Rapporter problemer og få hjelp med festing og problemer som resulterer fra ombygging prosessen. Du vil ikke kjøpe en sitron fordi du vet hva du gjør. Bruk disse tipsene om hvordan du kjøper ombygd overføringer er første skritt i å spare penger på en del du skal arbeide godt inn i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Har din opprinnelige overføring gjenoppbygd mulig. Hvis du velger å arbeide med en lokal overføring butikk, bør du ikke bytte ut for en overføring de allerede har gjenoppbygd. Har butikken går gjennom din gamle, ferska overføring slik delene sammen i løpet av bilen når mulig.
  • Engros sendinger ikke bygges på nytt. De er berget utstyr som kan bli brutt også. Forberede dette når organisere et budsjett. Hver gjenoppbygd overføring du handler vil ha en pris som varierer med så mye som $1000. Ikke la deg lure av dårlig kvalitet utførelse eller åpenbar løgn bare å lagre en bukk.