Nnywellness.com

DIY erstatning Chevy overføring kjøling linjer


Chevrolet lastebil kjøligere kraftlinjer holde din overføring fra overoppheting under varme sommerdager når du sitter fast i trafikken med aircondition sprengning. De transport automatgir væske fra den varme tannhjul for overføring. Væsken kjøler litt i bevegelse gjennom linjene før retur til overføring. Uten slike avkjølingen mekanikk, kan girolje bli ekstremt varm og forårsake i Chevy overføring å bryte ned.

Funksjoner av kjøling linjene

Når automatgir væske får en viss temperatur, tynner de viskositet endringene og væsken betraktelig. Væsken ikke lenger riktig smører overførings bevegelige deler, og i Chevy tannhjul kan stikke eller ikke flytte i det hele tatt. Som et smøremiddel kjøler girolje også overføring for å holde den fra fordreining og bøying.

Kjøling linjene hjelpe væske til chill ved å fjerne den fra varme overføring og la den gjennom en kjøligere sone. Dette kjøling også forlenger levetiden til væsken. Men som alle rør i bilen, kan overføring kjøling linjer lekke, forårsaker overføring til overoppheting og mislykkes hvis du ikke erstatte linjene umiddelbart.

Kjøpe kjøling linjer

Kjøp kjøligere linjer som er utformet for Chevy modellen. Chevy lastebiler krever to separate linjer, en feed linje og en--som er bøyd til bestemte figurer å passe undersiden av lastebilen. Mens standard bremseslanger kan endres for å passe i Chevy, de er vanligvis for kort for jobben og krever omfattende omlegging av overføring kjøligere linjer.

De fleste standard kjøligere linje for Chevrolet biler er tilgjengelig for mindre enn $30, og erstatning-kontakter er vanligvis tilgjengelig for mindre enn $20. Hvis du vil ha mest effektive kjølesystemet din overføring, kan du vurdere å legge en andre kjøligere i tillegg til en fabrikk-installert. Dette vil sikre at din automatgir væske blir aldri for varm, forlenge levetiden til hele overføringen betraktelig.

Erstatte kjøling linjer

Siden frakoblet linjene vil sannsynligvis gråte væske, plass en dråpe klut på bakken etter oppdra i Chevy med en knekt. Tømme girolje i en panne og reserver for å fylle systemet etterpå. Etter å finne og fjerne eksisterende kjøling linjer fra overføring og deretter radiatoren, kontroller at de samsvarer med erstatninger nøyaktig. Siden vanskelig slangen er mer utsatt for lekkasjer hvis bøyd overdrevet, er det viktig å bøye slangen som mulig å opprettholde den opprinnelige figuren.

Installere den øverste linjen første å unngå blokkerer tilgang til den med lavere linjen. Til slutt installere bunnlinjen og stram alle tilkoblinger med en justerbar momentnøkkel. Fylle girolje, og test linjene for lekkasjer før kjøring i Chevy.