Nnywellness.com

Toshiba 65H 83 projeksjon TV lydproblemer


Toshiba 65H 83 er en 65-tommers projeksjons-TV. TV funksjoner innebygde høyttalerne som arbeider for å simulere surroundlyd opplevelse, og S-video, komponent- og kompositt-innganger for tilkobling av eksterne enheter. Du kan møte en rekke lydproblemer med TV, de fleste som kan løses gjennom feilsøking.

Demp/volum

Trykk på "Mute" på fjernkontrollen for å sikre at Toshiba 65H 83 TV ikke er dempet. Alternativt, trykk enten opp eller ned-peker pilene på toppen og nederste halvdel av "VOL"-knappen for å aktivere volumet. Hvis volumet er dempet, og du trykker enten halvparten av volumknappen, vil TV automatisk gjenopprette normal lyden.

Høyttalerinnstillinger

Trykk «Menu» for å sikre TV innebygde høyttalerne er slått på. Trykk "Rett" piltast for å utheve ikonet "Audio", som ser ut som en høyttaler med et notat som kommer ut av det. Trykk pil "Ned" for å markere "Høyttalere", og trykk deretter pilen "Rett" til å markere "On" til høyre for høyttalere. Trykk "Exit" for å lagre endringene og lukke menyen.

Tilkoblinger for eksterne enheter

Hvis du har problemer med å høre lyd fra en ekstern enhet tilkoblet TVEN, kontroller at lydkablene mellom enheten og TVEN er skikkelig tilkoblet i begge ender.

Signal problemer

Hvis du har problemer med å høre lyd knyttet til en kanal du trekker i trådløst, plasser antennen så det blir sterkest mulig signal og ikke blokkeres av en bygning, trær eller andre hinder.